Connect with us

4ος Όμιλος

Αμφίβολος ο Παπάζογλου

Published

on

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Κηφισιάς για το ματς-τελικό της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Βάρης για την 28η αγωνιστική. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για το σύλλογο των βορείων προαστιων αφού σε περίπτωση νίκης, οι ‘κυανολευκοι’ κλειδώνουν την ‘υπόθεση παραμονή’ αφού θα ξεφύγουν έξι βαθμούς από την 10η θέση που οδηγεί στο τοπικό πρωτάθλημα. Το θετικό για τον Στέλιο Γιαννακόπουλο είναι ότι θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του πλην του Παπάζογλου του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο νεαρός μεσοαμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Κάλεσμα στον κόσμοα

Στο μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο  από τον οποίο ζητάει να δώσει το παρών την Κυριακή στο γήπεδο και να στηρίξεις τις προσπάθειες των παικτών του κ. Γιαννακόπουλου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Κυανό Αστέρα Βάρης αυτή την Κυριακή 24 Απριλίου και ώρα 17:00 στο Ζηρίνειο. Η παρουσία όλου του φίλαθλου κόσμου της Κηφισιάς είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη σε αυτή την αναμέτρηση. Σας περιμένουμε την Κυριακή στο “Ζηρίνειο Στάδιο” να στηρίξουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Στέλιου Γιαννακόπουλου για παραμονή στην κατηγορία!

πηγη φωτο: kifisiafc.gr