Connect with us

6ος Όμιλος

Αμφίβολοι δυο στο Κερατσίνι

Published

on

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Διαγόρα ολοκληρώθηκε με την ομάδα να είναι έτοιμη για την σπουδαία αναμέτρηση με τους Ροδίτες. 

Δύο είναι τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κος Βασίλης Σπάθας για το εν λόγω παιχνίδι. Το πρώτο είναι ο Μπερνιδάκης και το δεύτερο ο Ντούλιας. Ο πρώτος ακολούθησε την Πέμπτη, μέρος της προπόνησης της ομάδας, ενώ την Παρασκευή πήρε μέρος στο διπλό και μετά έκανε τρέξιμο, ενώ ο Ντούλιας έκανε κανονικά προπόνηση και τις δύο ημέρες.

Δηλώσεις για το εν λόγω παιχνίδι έκαναν ο άμεσος συνεργάτης  του Κου Σπάθα,κος Πέτρος Βοιδονικόλας καθώς και ο Γιάννης Κυριαζόπουλος.

Πέτρος Βοιδονικόλας:  Επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις  και αυτό είναι κάτι που μας ευχαριστεί. Τις δύο προηγούμενες εβδομάδες δουλέψαμε αρκετά  σε κάποια πράγματα που θέλαμε να βελτιώσουμε, συν  το γεγονός ότι και κάποια από τα καινούργια παιδιά μπήκαν ακόμα περισσότερο στο κλίμα της ομάδας. Εχουμε τα θέματα μας με τους  Μπερνιδάκη και Ντούλια, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Διαγόρας είναι μία ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία ,ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη.

Γιάννης Κυριαζόπουλος:    Ενα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Προσωπικά, αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω αν μου ζητηθεί από τον προπονητή μου, καθώς σιγά-σιγά έχω βρει τα πατήματα μου και νιώθω καλά. Είμαστε σε καλή κατάσταση, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και στόχος είναι η παραμονή.