Connect with us

stoplekto

Αμπελόκηποι – Άρης Χολαργού 0-0 και νέα διαδικασία για τους τρεις!!!

Published

on

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση μεταξύ΄των ομάδων Αμπελόκηποι – Άρης Χολαργού, στο ουδέτερο της Ν Ιωνίας. Μια ισοπαλία που παρατείνει την αγωνία και των τριών μονομάχων, αφού τους στέλνει και πάλι στην κληρωτίδα της ΕΠΣΑ για νέα διαδικασία αγώνων με την συμμετοχή φυσικά και της Λαύρας!
Αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν φτωχό σε φάσεις και στα δυο ημίχρονα, τα οποία ήταν μοιρασμένα. Το σκορ άνοιξε στο 6’ ο Καραμπιτιάνης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ύστερα από ανατροπή του από τον Μπαλαχτσή.
Η απάντηση ήρθε μετά από επτά λεπτά με τον Οικονομόπουλο ύστερα από ωραία ασιστ του Τσίρου, πλάσαρε εύστοχα τον Ζαραβέλη και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ μ ε το οποίο έκλεισε το πρώτο μέρος και όπως αποδείχθηκε και ο αγώνας…
Διαιτητές ήταν οι Γκάμαρης, Αργυρός, Σαμοίλης.
Αμπελόκηποι: Ζαραβέλης, Παναγόπουλος, Κίτσος, Τσέλιος, Βιγκάνι, Μπεκιράϊ, Κύλογλου (61’ Γιωργαλλί), Κουκουμαφτσής, Φώτου, Καραμπιτιάνης (67’ Μάργα), Ανδριόπουλος (53’ Παπαδόπουλος).
Άρης Χολαργού: Κάτσικας, Μιχαηλίδης(53’ Ζώης Ν), Ιωαννίδης, Ριζόπουλος, Ντουρμετάκης, Ζώης Σ. (83’ Κρινης), Κεκλίκογλου, Μπαλαχτσής, Οικονομόπουλος, Τσίρος, Καραθανάσης.