Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Αμπελόκηποι-Άρης Πετρούπολης 1-1 (1-1 παράταση, 0-3 πέναλτι)

Published

on

Δύσκολα έβαλαν οι Αμπελόκηποι στον Αρη Πετρούπολης με την ομάδα των δυτικών προαστίων να επικρατεί με 3-0 στα πέναλτι και να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ έπαιξε με αρκετές αλλαγές και δεν είχε καλή παρουσία όμως πήρε αυτό που ήθελε απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα που πάλεψε το ματς μέχρι εσχάτων

Στο α’ μέρος ο Άρης είχε την υπεροχη, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά επικίνδυνοι στην κόντρα επίθεση.

Από την άλλη, ο Αλέξης Γκλεγκλές άλλαζε συνεχώς συστήματα προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα και να βελτιωθεί η εικόνα του μετριότατου αλλά με πολλές αλλαγές Άρη κάνοντας συχνά το 4-2-3-1 σε 3-5-2, παίρνοντας τους Παούρη και Γαλανόπουλο δίπλα στον επιθετικό Σιδέρη.

Το επιθετικό αυτό σχήμα έφερε αποτελέσματα αφού ο Άρης απείλησε με τους Σιδερη, Παούρη και Γαλανόπουλο, με τους γηπεδούχους να έχουν τη φάση το αγώνα με τον Φώτου στο 27′ καθώς σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 30′ ο Άρης κέρδισε πέναλτι με τον Παούρη, ομως ο Ζαραβέλης απέκρουσε την εκτέλεση του Γαλανόπουλου, με τον ίδιο παίκτη στο 38′ να παιρνει το… αίμα του πίσω κάνοντας το 1-0 με σουτ μετά απο σεντρα του Τσαγκάρη.

Στο 44′ ο Κίκη είχε δοκάρι για τους Αμπελόκηπους, με τον ίδιο παίκτη να στέκεται πιο τυχερός στις καθυστερήσεις του α’ μέρους κάνοντας το 1-1 με σουτ μετά από λάθος στην άμυνα του Άρη.

Στο β΄μέρος ο Άρης μπήκε δυνατά και στο 50′ ο Κατσής με ωραιο σουτ μετά το κόρνερ του Γκουτσούλα έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του Ζαραβέλη.

Στο 51′ ο Άρης φώναξε για χέρι σε κεφαλιά του Κατσή όμως ο ρεφερι, Νικολάου υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

Στο 57′ οι Αμπελόκηποι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Κέσκο με δεύτερη κίτρινη.

Στο 65′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να μείνουν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Ζούκα με δεύτερη κίτρινη.

Στον 107′ ο Μπούσι έκανε την λόμπα με τον Αποστόλου να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 110′ το σουτ του Σιδέρη κατέληξε στο δοκάρι.

Στα πέναλτι ο Αποστόλου έπιασε δυο φορές τη μπάλα και τη μια είδε τον Μυλωνα να τη στέλνει ψηλά άουτ.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Γιώργος Μάλλης) Ζαραβέλης, Κίτσος, Μυλωνάς, Κλάπης, Κέσκο, Παπαναγιώτου, Ζυγούρης (53′ Μπούσι), Φώτου (77′ Μπαλίλι), Κίκη, Βαραμπούτης (70′ Βιγκάνι), Τριανταφύλλης (90′ Μπαμπάτσιας).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Αποστόλου, Ζουζουλής, Γιαννίκος (79′ Λάπας), Βασιλάκος, Παούρης, Γαλανόπουλος, Κατσής (59′ Ζήκος), Γκουτσούλας, Τσαγκάρης (48′ Τσάτσα) Σιδέρης, Ζούκας.