Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αμπελακιακός – Φαληρικός 5-1

Published

on

Επιβλητικός ο Αμπελακιακός συνέτριψε με 5-1 τον ουραγό Φαληρικό και βρίσκεται πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι νικητές προηγήθηκαν 2-0 στο α’ μέρος με  πέναλτι του Ράμα στο 24’( ανατροπή Σελμανάι από Κωτσιοβό) και πλασέ του Σελμανάι στο 42’.

Στο διάστημα αυτό ο Αμπελακιακός είχε και ένα δοκάρι σε φάουλ του Ράμα.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 51’ με τον Καρακασίδη , αλλά στο τελευταίο 20λεπτο οι Σαλαμίνιοι ήταν σαρωτικοί σημειώνοντας τρία ακόμα τέρματα. Ένα  με τον   Ράπτη 72’ ( εκτέλεση φάουλ)και δυο με τον  Τσαγκάρη 74’ ( με πέναλτι σε ανατροπή του ίδιου από τον Κωτσιοβό ) και 88 ’ (με σουτ)

Καλός ο διαιτητής Αλατσάκης .

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Κουσουρής, Κοφσανίδης, Χαλούλος, Μπαντούνας, Λίτσι( 58’ Μπούτσης) , Τσαγκάρης, Κοκλιώτης( 76΄Λιάτος) Σελμανάι(  57΄Ράπτης ) Ράμα, Σταφσουλάι( 68’ Ναούμ )

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Σπαχίου( 81’ Χιονίδης) Χουχουλης, Παναγιωτόπουλος, Ζάκο, Κωτσιοβός, Κουρούνης, Κούβαρης,, Καρακασίδης( 86’ Ελευθεριάδης) , Πανταζής, Σαραγάς, Παναγιώτου( 87’ Πολίτης)

*Πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Αμπελακιακού Σπύρου Ασωνίτη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

  ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ