Connect with us

6ος Όμιλος

Αμπελακιακός: Στη Σαλαμίνα ο Λέκκας για τις τελικές υπογραφές

Published

on

Διατεθειμένος να πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν θα είναι ο Αμπελακιακός στο ερχόμενο πρωτάθλημα

Το συγκρότημα από τη Σαλαμίνα παρότι δεν έχει την εμπειρία της κατηγορίας με δεδομένο ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική, η διοίκηση του ενσωματώνει στο ρόστερ ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που έχουν την ποιότητα να ανεβάζουν το επίπεδο του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας κάτω από άκρα μυστικότητα, κατόρθωσαν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του Τάκη Αγγελάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τη φανέλα του Αμπελακιακού θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Νίκος Λέκκας.

Ο ικανότατος ακραίος επιθετικός που την περασμένη σεζόν άνηκε στο δυναμικό της Ρόδου όπου αγωνίστηκε στον 6ο όμιλο, τα βρήκε σε όλα με τους περσινούς υπερπρωταθλητές Πειραιά και αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου.

Ο 28χρονος Λέκκας έχει διαγράψει μια αξιοπρόσεκτη πορεία αφού κατά το παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ζάκυνθο, Βύζαντα Μεγάρων και Προοδευτική με μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα δυο άκρα της επίθεσης αλλά και πίσω από τον επιθετικό και σίγουρα με την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και τη διεισδυτικότητα του θα αποτελέσει μια καλή επιλογή για το κομμάτι της επίθεσης των νεοφώτιστων