Connect with us

stoplekto

Αμπελακιακός – Αστυπάλαια Κορυδαλλού 0-0

Published

on

Μια απλή διαδικασία ήταν ο επαναληπτικός αγώνας του Κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα στον Αμπελακιακό και την Αστυπάλαια Κορυδαλλού. Το 3-0 του πρώτου αγώνα υπέρ των Σαλαμινίων δεν άφηνε περιθώρια ελπίδας στους Κορυδαλλιώτες . Έτσι ο επαναληπτικός των Αμπελακίων ήταν μια αγγαρεία για όλους , αφού όλοι περίμεναν πως και πως για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι . Οι πολλές και καλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες έλειψαν …. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τάκης Αγγελάκης χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τρεις ποδοσφαιριστές από την εφηβική ομάδα. . Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Πανοηλίας είχε όλους κι όλους 14 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του , κάνοντας τελικά μόνο μια αλλαγή και αυτή αναγκαστική στο 14’ όταν τραυματίστηκε ο Γκοτζάι και στη θέση του στα χαφ πέρασε ο αναπληρωματικός…τερματοφύλακας Αλευρής…. Σωστός ο διαιτητήςΟρφανός

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ : Καρνέσης( 63’ Τριανταφύλλου), Τρικαμηνάς( 63’ Σίνης) Λιάτος, Φασουλής, Χαλούλος, Κουσουρής( 71’ Μητράκης) , Ζώτο, Κρούτι, Σταφσουλάι, Ράμα( 46’ Σελμανάι) Γεωργαντόπουλος)

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ : Μανιώτης, Καραμπίνης, Γαβριηλίδης, Κοσμίδης, Βασίου, Ζιώτης, Κουβάτσος, Πλιάγκας, Σμυρλής, Γκοτζάι( 14’ λ.τρ. Αλευρής) Λεμοντζής.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply