Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αμπελακιακός – ΑΟ Καραβάς 0-0

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Αμπελακιακό και τον δεύτερο ΑΟ Καραβά που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα ( 0-0) .
Οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο των Αμπελακίων δεν είδαν ποιοτικό παιχνίδι που στηρίχθηκε περισσότερο στη δύναμη. Πάντως δεν σημειώθηκαν παρατράγουδα και όλα κύλησαν ομαλά τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην εξέδρα.
Οι δυο ομάδες έπαιξαν με σφικτές άμυνες και προσπαθούσαν να βρουν τρόπο για να μπουν στην περιοχή . Πάντως έχασαν και οι δυο ευκαιρίες για να σκοράρουν .
Στο 69’ ο Ράμα εκτέλεσε φάουλ , ο Μώτος απέκρουσε σωτήρια για να βρει η μπάλα στη συνέχεια το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού .
Ο Καραβάς που κυνήγησε με πάθος την νίκη ζήτησε πέναλτι στο 89’ σε χέρι του Κοκλιώτη, αλλά ο διαιτητής είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ .
Στο 90’ αποβλήθηκε ο Λίτσι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ικανοποιητική η διαιτησία του Ορφανού.
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Κουσουρής, Κοφσανίδης, Χαλούλος, Μπαντούνας, Λίτσι, Τσαγκάρης, Κοκλιώτης Ραπτόπουλος( 93’ Σελμανάι) Ράμα( 80’ Σγούρδας) Σταφσουλάι( 92’ Λιάτος)
ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Λουκά( 82’ Γεωργίου) Χονδρουδάκης, Καλιακούδας, Αναγνωστόπουλος , Μπιλίμπασι ( 80’ Μελάς) Μουλίδης( 87’ Ταάμπέκος) Χατζηπαναγιώτης, Μπεσού, Φούντας, Λίμα ( 67’ Ρηγούτσος)

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ