Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αλλαγή έδρας στο Καματερό – Αγία Παρασκευή (pic)

Published

on

Καθίζηση υπέστη το γήπεδο του Καματερού ύστερα από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις του τελευταίου διαστήματος. Συγκεκριμένα υποχώρησαν περίπου 30 τ.μ υπεδάφους πλησίον της μεγάλης περιοχής προς την πλευρά του κυλικείου και σε βάθος περίπου 30 εκατοστών. Το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο καθότι θα πρέπει να σηκωθεί μεγάλο μέρος του συνθετικού χλοοτάπητα για να επισκευαστεί.

Αυτή τη στιγμή ο χλοοτάπητας βρίσκεται σχεδόν… στον αέρα, ενώ άγνωστο είναι το μέγεθος της ζημίας στο κομμάτι του εδάφους. Το γήπεδο επιθεώρησαν ο δήμαρχος πόλης, Ζήσης Πότσης, ο αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας, Σωτήρης Κατσιμάρδος, και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Γιάννης Μαλτέζος, για διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς.

Από την πλευρά του δήμου έγινε γνωστό ότι ήρθαν σε επαφή με εργολάβο προκειμένου να επισκευαστεί το κομμάτι της καθίζησης. Πιθανότατα τα έργα να ξεκινήσουν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου -καιρού επιτρέποντος- και ως εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης τις δυο με τρεις ημέρες.

Στα προβλήματα που ταλανίζουν το γήπεδο από την άσχημη κακοκαιρία ήρθε να προστεθεί και μια πτώση δένδρου στα συρματοπλέγματα κοντά στο χώρο των αποδυτηρίων. Από αυτή τη ταλαιπωρία, οι «νερατζούρι» θα δώσουν τον εντός έδρας αγώνα με την Αγία Παρασκευή στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων την Κυριακή 4/12 και ώρα 15:00.