Connect with us

stoplekto

Αλλάζει σελίδα ο Ολυμπιακός Περάματος

Published

on

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στον Ολυμπιακό Περάματος. Ο σύλλογος κατέκτησε την άνοδο στην Β’ Κατηγορία, μια άνοδο που λαχταρούσε εδώ και 14 χρόνια. Οι προσπάθειες της διοίκησης και της Προέδρου Ιωάννας Μωρέ τα τελευταία χρόνια έπιασαν τελικά τόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του συλλόγου για την επίτευξη του φετινού στόχου:

« Ο Ολυμπιακός Περάματος αλλάζει σελίδα διοικητικά και ποδοσφαιρικά. Από αύριο ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος και η ομάδα μπαίνει πλέον σε διαφορετικά δεδομένα. Το ΔΣ και η Πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννα Μωρέ θέλουν να ευχαριστήσουν την ΕΠΣ Πειραιά και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Γιώργο Ανατολάκη και το Γενικό Γραμματέα Γιάννη Σπάθα, καθώς και τους παρατηρητές και διαιτητές για τον θεάρεστο έργο που προσφέρουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Επίσης , η πρόεδρος  ευχαριστεί προσωπικά τον κύριο Παναγιώτη Λαπατά, για όλη τη στήριξη του και τη συνεργασία που έχουν, ειδικά στα θέματα βίας, όπου δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα».

  • Μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα με τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου, η διοίκηση βράβευσε το διαιτητή Κωνσταντόπουλο Κ. , για την πολύτιμη προσφορά του στην πειραϊκή διαιτησία.
  • Το «παρών» στη χθεσινή γιορτή έδωσαν και οι πρώην προπονητές του συλλόγου Μανώλης Πόλιας και Νίκος Μουράτογλου, καθώς και ο κ. Καλογήρου.
  • Η διοίκηση ακόμη τίμησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή του σωματείου Γιώργο Πηλαρά τόσο για τις υπηρεσίες του στην ομάδα, αλλά και για την επιτυχία του, καθώς πέρασε στη Σχολή Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού.
  • Σε μια κίνηση σεβασμού προχώρησαν οι αρχηγοί του Ολυμπιακού Περάματος. Πιο συγκεκριμένα οι Κωνσταντίνου Γ., Παππάς Κ., Ραματιάς Π. και Κόκκινος Π. εξέπληξαν την Πρόεδρο του συλλόγου Ιωάννα Μωρέ με το να την βραβεύσουν, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ευγνωμοσύνη τους προς το πρόσωπό της.
  • H διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον προπονητή Μανώλη Χαρόπουλο για την κατάκτηση της ανόδου στη Β’ Πειραιά.