Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αλλάζει επίπεδο o Άγιαξ με Τσάτσο: Τεχν. διευθυντής ο Ποδαράς, γυμναστής ο Σαπουνάς και παραμονή Π. Γεωργίου

Published

on

Από τη στιγμή που ο Άγιαξ Ταύρου επέστρεψε στην Α’ ΕΠΣΑ ήταν δεδομένο ότι θα έπρεπε να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά τα πρόσωπα που βρίσκονται στο σύλλογο.

Άλλωστε, οι κατηγορίες των πρωταθλημάτων μεταξύ τους έχουν μεγάλη διαφορά κυρίως για τις ομάδες που προέρχονται από υποδεέστερες κατηγορίας.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα των νοτίων προαστίων τυγχάνει να έχει στην προεδρία ένα πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα από το πέρασμα που είχε από την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ.

Ο λόγος για τον Αντώνη Τσάτσο που είναι διατεθειμένος να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας ώστε να έχει μια αξιοπρεπή πορεία, εντάσσοντας στο δυναμικό των “Ερυθρόλευκων” πρόσωπα που γνωρίζουν το πρωτάθλημα των Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο γνωστός επιχειρηματίας προχώρησε στην πρόσληψη στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενός προσώπου που έχει διαγράψει σαν ποδοσφαιριστής πολύ σημαντική πορεία με τα χρώματα των Παναθηναϊκού και Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ποδαρά που ήρθε σε συμφωνία ώστε να αποτελεί τον κύριο υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος και τον άνθρωπο που θα συνδέεται με τη διοίκηση και το αγωνιστικό κομμάτι.

Πλέον, ο ίδιος θα αποτελέσει τον αρμόδιο και εκείνον που θα… χτίσει το νέο Άγιαξ Ταύρου.

Όσον αφορά το κομμάτι της αντικατάστασης του Δημήτρη Λόντου, η θέση αυτή βρήκε κάτοχο και σταματάει να μένει ορφανή.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Σαπουνάς είναι ο εκλεκτός για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία που θέλει η κατηγορία. Την προηγούμενη σεζόν πανηγύρισε πρωτάθλημα με τους Αγιους Ανάργυρους ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον ΑΟ Γλυφάδας.

Όσον αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων, παρότι η υπόθεση παραμονής του Παναγιώτη Γεωργίου έμοιαζε δύσκολη, ο Αντώνης Τσάτσος κατόρθωσε να πραγματοποιήσει ακόμη μια μεγάλη κίνηση, διατηρώντας τον ποδοσφαιριστή που ίσως αποτέλεσε τον κορυφαίο της περσινής χρονιάς, στην ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Με τις κινήσεις αυτές, το αφεντικό του σωματείου δείχνει ότι το καλοκαίρι για τον Άγιαξ Ταύρου θα είναι καυτό…