Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αλλάζει επίπεδο με την επιστροφή Μίχου η Βάρη

Published

on

Η σοβαρότητα πάνω στην οποία έχει δημιουργήσει τη δική του δυναμική αποτελεί το μεγάλο του προσόν όπως επίσης και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα σωματείο κόσμημα για τα δεδομένα του Λεκανοπεδίου.

Αυτό φυσικά οφείλεται στην συμπεριφορά του προέδρου, Δημήτρη Πάπιου ο οποίος έχει κατορθώσει να παράγει έργο στον Αστέρα τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και στην α’ ομάδα.

Ο ίδιος έχει θέσει υψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν και αυτό φάνηκε με την επιστροφή του κεντρικού αμυντικού, Γιώργου Μαγγίνα.

Παρ’ όλα αυτά, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν έμεινε εκεί αφού κατόρθωσε μετά από συνοπτικές διαδικασίες να πραγματοποιήσει μια ηχηρή κίνηση ταράζοντας τα νερά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.

Συγκεκριμένα, στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια ο Σπύρος Μίχος ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση και απο εδώ και στο εξής θα φοράει τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος.

Πρόκειται για παίκτη υψηλού βελινεκούς με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες έχοντας το ρόλο ηγέτη σε οποιαδήποτε ομάδα αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια.

Η υψηλή τεχνική κατάρτιση, η ευχέρεια να σκοράρει τόσο με τα πόδια όσο και στο ψηλό παιχνίδι, η δημιουργικότητα του αλλά και η δεξιοτεχνία στις στημμένες φάσεις αποτελούν τα πλεονεκτήματα του μεταγραφικού αποκτήματος του Αστέρα ο οποίος πέρυσι άνηκε στον Διαγορά Σεβαστής μετά την αποχώρηση του το Δεκέμβρη από τον Αιολικό.

Παράλληλα, ο 33χρονος άσος έχει περάσει από Αιγάλεω, ΑΕ Κω, Κερατσίνι, Χαϊδάρι, Θρασύβουλο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Μεγάλη μεταγραφική κίνηση απο την ομάδα μας !!
Ο εμπειρος κεντρικός χάφ Σπύρος Μίχος θα ξαναφορέσει την φανέλα του Αστερα μας !!
Σήμερα το απόγευμα συμφώνησε σε ολα με τον πρόεδρο Δημήτρη Παπιο.Ειναι βασικό να αναφέρουμε την συγκίνηση και των δυο αφού τους ενώνει μια επιτυχημένη πορεία με τον Αστερα μας .
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλη ποδοσφαιρική Χρονια !!