Connect with us

Γ Εθνική

Αλεξίου: Έχουμε τις προδιαγραφές για να πετύχουμε

Published

on

Συνέντευξη στην σελίδα του Εθνικού παραχώρησε ο άσος της ομάδας Ηρακλης Αλεξιου.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Ο μέσος της ομάδας μας Ηρακλής Αλεξίου,αποκαλύπτεται στο επίσημο site του Εθνικού.

Συνέντευξη:Ηρακλής Αλεξίου

Ηρακλή Καλησπέρα. Πρώτη σεζόν στον Εθνικό. Τα συναισθήματά σου;

Η.Α: Είμαι σε μία ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό. Όταν ήρθε η πρόταση δεν το σκέφτηκα καθόλου διότι ήθελα πολύ να έρθω εδώ. Ξέρω πως η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά επίπεδα. Ήξερα, επίσης, ότι υπάρχει μια διοίκηση που προσφέρει τα πάντα και σε συνάρτηση με την πρόσληψη αυτού του κόουτς, αλλά και των παικτών που υπάρχουν, δεν το σκέφτηκα καθόλου να έρθω.

-Ποιος είναι ο στόχος για φέτος;

Η.Α: Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία. Έχουμε όλα τα φόντα να το κάνουμε, έχουμε πολύ καλή ομάδα, έχουμε τον κόσμο σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας, ενώ ταυτόχρονα δουλεύουμε πολύ σωστά. Αυτή η ομάδα έχει τα πάντα, της παρέχει η διοίκηση τα πάντα προκειμένου να αισθάνεται ένα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής άνετα.

-Έχεις παίξει και σε άλλες ομάδες της κατηγορίας. Ποιες είναι οι ουσιαστικές διαφορές αυτή τη στιγμή σε σύγκριση με τον Εθνικό;

Η.Α: Εντάξει. Σε αυτό τον όμιλο που βρισκόμαστε, ο οποίος πιστεύω πως είναι ο πιο δύσκολος της κατηγορίας, υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες, όπως είναι κι ο Εθνικός. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αλλά είναι για παραπάνω, για την Α’ Εθνική. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, να δουλέψουμε, να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να φτάσει εκεί που πρέπει.

-Σε λίγες μέρες (20/10) κλείνεις τα 27. Ποιες είναι οι βλέψεις σου για την επαγγελματική σου πορεία και μη;

Η.Α: Πρώτα από όλα θέλω να πετύχω τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα και ύστερα τους προσωπικούς. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, ελπίζω τα πράγματα να είναι έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς και να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

-Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου στα 37;

Η.Α: Φαντάζομαι τον εαυτό μου να παίζει ακόμη ποδόσφαιρο, καθώς το αγαπάω κι αυτό κάνω από μικρό παιδί. Δίνω το 100% πάντα σε όποια ομάδα κι αν αγωνίζομαι κι αυτό θα κάνω και στον Εθνικό. Θέλω να είμαι υγιής να παίξω άλλα δέκα χρόνια σίγουρα.

-Μίλησε μας για τα παιδικά σου χρόνια. Πού γεννήθηκες; Πού μεγάλωσες;

Η.Α: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Στην Κυψέλη. Κυψελιώτης είμαι, ωστόσο κατάγομαι από την Γαλατινή Κοζάνης. Ίσως σκεφτώ κάποια στιγμή να επιστρέψω μόνιμα εκεί.

-Αγαπημένος διεθνής σύλλογος και παίκτης που θαυμάζεις;

Η.Α: Λίβερπουλ, και πιστεύω ότι ο Τζέραρντ είναι από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν ποτέ ποδόσφαιρο.

-Αγαπημένοι παίκτες στη θέση σου;

Η.Α: Πιστεύω πως ο Τζέραντ, ο Λάμπαρντ και ο Πίρλο είναι από τους καλύτερους “Box to Box” παίκτες που πέρασαν από τα γήπεδα.

-Το αγγλικό περιοδικό “4-4-2” πρόσφατα ψήφισε ως κορυφαίους μέσους τους: Ντε Μπρόινε, Ν’Γκολο Καντέ, Μόντριτς και Κρόος. Εσύ ποιους θα ψήφιζες ως τους Τοπ στον πλανήτη αυτήν τη στιγμή;

Η.Α: Σε αυτή τη θέση, οι καλύτεροι παίκτες αυτή την στιγμή είναι ο Μόντριτς και ο Κρόος. Κι ο Καντέ ανήκει σε αυτή την κατηγορία, ωστόσο οι προηγούμενοι δύο έχουν τόση ποιότητα, που είναι δύσκολο να την βρεις πλέον.

-Γούρι πριν τον αγώνα;

Η.Α: Πριν από τα παιχνίδια στέκονται στην πόρτα του σπιτιού μου ο πατέρας μου και η μητέρα μου και μου εύχονται καλή επιτυχία.

-Με ποια παιδιά κάνεις περισσότερο παρέα στην ομάδα;

Η.Α: Έχουμε έρθει κοντά με πάρα πολλά παιδιά, αλλά πιο πολύ παρέα κάνω με τον Τσιλιγκίρη, τον Ρομάνο και με τα παιδιά που ερχόμαστε μαζί στην προπόνηση, τον Λεωνιδόπουλο και τον Παυλάκη.

-Αγαπημένο φαγητό;

Η.Α: Μακράν του δευτέρου το παστίτσιο.

-Ποτό;

Η.Α: Δεν μου αρέσουν πολύ τα ποτά, ωστόσο προτιμώ την μπύρα.

-Netflix ή Cinema;

Η.Α: Netflix, καλύτερα στο σπίτι.

– Και η πιο κλισέ ερώτηση. Μέσι ή Ρονάλντο;

Η.Α: Εγώ είμαι υπέρ του Ρονάλντο γιατί έφτασε σε αυτό το επίπεδο μόνος του. Είχε ταλέντο, αλλά όχι το έμφυτο που είχε ο Μέσι. Δούλεψε πολύ, και έφτασε στο τοπ επίπεδο μόνος του.

– Pro ή FIFA;

Η.Α: ….Προτιμώ το NBA και πιστεύω πως δεν έχω αντίπαλο μέσα στην ομάδα.

– Ποιον θέλεις να προκαλέσεις σε ένα διπλό;

Η.Α: Τον Μάναλη, διότι βγάζει πολύ «γλώσσα» μετά τα παιχνίδια. (γέλια)

Κλείνουμε λοιπόν, με ένα μήνυμα του Ηρακλή προς τον κόσμο του Εθνικού.

Η.Α: Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας, ακόμη και στις προπονήσεις έρχεται να μας δει. Θέλω να αναφερθώ – σχετικά με τον κόσμο- στο παιχνίδι κόντρα στον Αμπελακιακό, καθώς με εντυπωσίασε η ΥΠΟΜΟΝΗ που έδειξε μέχρι το γκολ. Θα δώσουμε το 100%, ώστε να είναι υπερήφανοι οι φίλαθλοι του Εθνικού για εμάς και την ομάδα τους.

-Ευχαριστούμε Ηρακλή.

Η.Α: Ευχαριστώ κι εγώ.