Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αλεξάκης: ‘Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα’

Published

on

Η Αγία Ελεούσα επικράτησε πριν μια εβδομάδα 3-1 του ΑΟ Περιστερίου εντός έδρας και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια έχοντας τον Λευτέρη Αλεξάκη στο τιμόνι και κόντρα στο Χαλάνδρι θέλει να τριτώσει το καλό για να κλείσει νικηφόρα και με επιτυχία η χρονιά. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην ομώνυμη πόλη το Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 16:30.
Αναφορικά για τον αγώνα κόντρα στους πράσινους, ο έμπειρος τεχνικός των κυανόλευκων, Λευτέρης Αλεξάκης, επισήμανε χαρακτηριστικά: ”Πάμε χωρίς βαθμολογικό άγχος να παίξουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα και στόχο όπως πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή την νίκη και τους τρεις πόντους. Μπορεί να είναι ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει, στο τέλος θα κερδίσουμε. Επίσης, σίγουρα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής μερικά παιδιά που δεν έχουν πολλές παρουσίες ή είναι μικροί σε ηλικία για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται.” 
 
Στο απουσιολόγιο του συλλόγου από την Αγία Βαρβάρα βρίσκονται ο χειρουργημένος για κύστη κόκκυγος Γιάννης Τσολάκογλου, ο τραυματίας Λάμπρος Μπούσης και ο απροπόνητος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων Φάνης Καλογερής.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply