Connect with us

slideshow

Ακόμη τρεις η Προοδευτική – Επιστροφή Χόρτσα

Published

on

Συνεχίζει αμείωτα την μεταγραφική της ενίσχυση η Προοδευτική , μετά την απόκτηση των Φώσκολου και Ζίζηλα προχώρησε σε συμφωνία με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές.

Τα βυσσινί θα φοράει  ο 24χρονος επιθετικός Άγγελος Χόρτσας, που ήταν και κείνος μέλος της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ, ενώ έχει αγωνιστεί στη Β’ Εθνική σε Χαϊδάρι και Εθνικό Αστέρα καθώς και στη Δόξα Βύρωνα.

 

Ακόμα η ομάδα πήρε ένα πρώην της μέλος, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της, τον 22χρονο δεξιό μπακ Γιάννη Καλλή, που στο παρελθόν ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του Αιγάλεω και πέρσι έπαιζε στην ΑΕ Νέου Φαλήρου.

 

Την τριάδα κλείνει ο 19χρονος ταχύτατος αριστερός μπακ χαφ Δημήτρης Αντάλης, που και εκείνος έχει ξεκινήσει από τις υποδομές της Προοδευτικής και πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχίας τον Ήφαιστο.

 

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η «πρώτη» των «βυσσινί» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το «παρών» έδωσε και η διοίκηση του προέδρου Δημήτρη Χόρτσα, ενώ ο τεχνικός Γιάννης Μαγγίνας είχε στη διάθεσή του όλα τα νέα αποκτήματα. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα διαρκούν από τις 16.00 εώς τις 18.15, ενώ μέσα στη βδομάδα θα ανακοινωθούν και τα φιλικά που θα δώσει η «Προο» για το μοντάρισμα της ομάδας.

 

* Η διοίκηση της Προοδευτικής, καθώς και ο σύνδεσμος παλαιμάχων των «βυσσινί» εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στον Γενικό Γραμματέα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Αντώνη Τζιαμαλή για το χαμό της συζύγου του Γιώτας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply