Connect with us

4ος Όμιλος

Ακόμη μια σπουδαία παράσταση από τον Τριανταφύλλου και πρόκριση για τον ΠΟΑ στου Ζωγράφου

Published

on

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής, ο ΠΟΑ έχοντας καλή παρουσία σε όλο το παιχνίδι επικράτησε με 3-1 της ιστορικής ομάδας εξασφαλίζοντας την προκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Το ματς είχε αρκετά καλό ρυθμό με τους δυο προπονητές να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιξαν με ενδεκάδα πρωταθλήματος και αυτό διότι ο ΠΟΑ είχε να αγωνιστεί για περισσότερο από 20 ημέρες.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού οι ‘πράσινοι’ ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Σηφάκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα ματς για τους Ηρακλειώτες ήταν ο Τάσος Τριανταφύλλου που σημείωσε και τρία γκολ της ομάδας του, όντας ο κορυφαίος του αγώνα.

Μόλις στο 15′ ο ΠΟΑ απείλησε με το σουτ του Αμπντουραχμάνι να φεύγει μόλις άουτ.

Στο 24′ ο Παναγιώτης Πετράς βρήκε με ωραία σέντρα τον Τριανταφύλλου όμως η κεφαλιά του τελευταίου δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 32′ ο έμπειρος φορ σούταρε με τον Σηφάκη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39, όταν ο Φλέγγας βρέθηκε απέναντι από τον Ματαλιωτάκη και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 43′ ο Σταθόγλου βρήκε τον Τριανταφύλλου με τον τελευταίο να σουτάρει και τη μπάλα να μην βρίσκει στόχο. Στην επανάληψη ο ΠΟΑ μπήκε αποφασισμένος και στο 52′ ο Ρουμπάκης ανατράπηκε από τον Σηφάκη με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τριανταφύλλου κάνοντας το 1-1.

Ο Ηλυσιακός προσπάθησε να αντιδράσει με το Φλέγγα στο 59′ να βλέπει το σουτ που επιχείρησε να φεύγει άουτ.

Στο 61′ ήταν η σειρά του Καρβελά να ανατραπεί εντός περιοχής από τον Γραμματίκα, με τον διαιτητή να καταλογίζει για δεύτερη φορά την εσχάτη των ποινών υπέρ του ΠΟΑ. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Τριανταφύλλου κάνοντας το 1-2. Το κρεσέντο του έμπειρου επιθετικού έλαβε τέλος στο 67′ όταν μετά από πάσα του Ρουμπάκη και ωραία προσποίηση, σούταρε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η τελευταία φάση του αγώνα έλαβε χώρα στο 79′ με την κεφαλιά του Σαμιώτη να μπλοκάρει δύσκολα ο Ματαλιωτάκης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος) Σηφάκης, Γραμματίκας, Ροπας (71′ Μεξης), Παικοπουλος, Κωνσταντόπουλος, Φλέγγας (64 Σαμιωτης), Τσινιας, Ρέβας, Κάλφας (74 Βουτσιωτης), Ξαγοράρης, Γεωργακόπουλος

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης) Ματαλλιωτάκης, Καρβελάς, Γενιτσαρίδης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Χατζηανδρέου, Πετράς, Σταθόγλου (68 Σακλαμακης), Τριανταφύλλου (82′ Ντραγκοτι), Αμπντουραχμάνι, Ρουμπάκης (68′ Μπουτσακης)