Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ακόμα τρεις συνεχίζουν στον Άγιο Θωμά – Ερωτηματικό ο Αναστασάκης

Published

on

Ο Άγιος Θωμάς συνεχίζει την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού για την νέα χρονιά σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς δυσκολίες. Η Διοίκηση των ‘πορτοκαλί’ ήρθε σε συμφωνία με ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν στην περσινή θετική πορεία του συλλόγου. Συγκεκριμένα, τα αδέρφια Ζαρκαδούλα (Γιώργος-Φώτης) και ο Γιούργκεν Αλικάι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με στόχο το βήμα παραπάνω τόσο στην καριέρα τους, όσο και με την ομάδα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και οι τρεις ποδοσφαιριστές προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του σωματείου από το Γουδί, με τον Φώτη Ζαρκαδούλα και τον νεαρό Αλικάι να είναι σημαντικά ‘γρανάζια’ στην μηχανή του Κώστα Τσινιά. Αναλυτικότερα, ο πρώτος αποτέλεσε το βασικό δεξί μπακ έχοντας 28 αγώνες (2.410 λεπτά) και 3 γκολ ενώ ο 19χρονος στόπερ ήταν ο πρώτος σε λεπτά συμμετοχής (2.760 λεπτά-32 εμφανίσεις) και με 5 τέρματα επίσης. Όσο για τον Γιώργο Ζαρκαδούλα, επίσης κεντρικός αμυντικός που φέτος μέτρησε 1080 λεπτά (15 αγώνες) ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο. Επόμενος στόχος, ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Αναστασάκης, ο οποίος μεταγράφηκε τον Δεκέμβρη στον σύλλογο από την Ηλιούπολη δίνοντας, μάλιστα, πολύτιμες βοήθειες. Οι πιθανότητες παραμονής του είναι μοιρασμένες μέχρι στιγμής.

Τι δήλωσαν οι τρεις ποδοσφαιριστές στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

Γιούργκεν Αλικάι: Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην οικογένεια του Άγιο Θωμά, σε μια ομάδα που αγαπάω μέσα από την καρδιά μου γιατί εκεί ξεκίνησα από μικρό παιδί και έχω ζήσει αξέχαστες στιγμές. Το κλίμα του Αγίου Θωμά για μένα είναι γνώριμο και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της τη νέα σεζόν.” 

Γιώργος Ζαρκαδούλας: Αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση, γιατί συνεχίζω  στην ομάδα που έχω συνδέσει πλέον όλο το κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Τα προηγούμενα χρόνια έζησα σπουδαίες επιτυχίες φορώντας αυτή τη φανέλα και θέλω διακαώς να ζήσω στο μέλλον ανάλογες στιγμές. Έχω μεγάλη όρεξη για δουλειά και ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά. Με ενθουσιάζει το γεγονός, ότι παρά τα προβλήματα στη χώρα μας, η ομάδα παραμένει φιλόδοξη και αποφασισμένη να συνεχίσει να προοδεύει.” 

Φώτης Ζαρκαδούλας: Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα της περιοχής που μεγάλωσα. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου τον Πρόεδρο, τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο και θέλω να ανταποδώσω με την προσφορά μου στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω ο,τι περνά από τα πόδια μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.”