Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ακριτίδης: “Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με εκείνη των Σουρμένων-Ο Άρης φαβορί για την άνοδο”

Published

on

Μαζί με το Γιώργο Μανωλιάδη και τον Απόστολο Λύρο, αποτελούν τα τρία πρόσωπα που έχουν ζήσει σχεδόν τα πάντα με τον Α.Σ. Σουρμένων.
Ο Σταύρος Ακριτίδης που αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου με τις ηγετικές του ικανότητες έχει συνεισφέρει και τη φετινή χρονιά στην πορεία των πόντιων στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ και ο ίδιος με δηλώσεις που παραχώρησε stoplekto.gr αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν και στην πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του λέγοντας:
Πιστεύω ότι φέτος η πορεία μας κρίνετε πολύ επιτυχημένη με βάση το υλικό της ομάδας. Ολα τα παιδιά υπερβάλουν εαυτούς και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Είμαι γέννημα θρέμμα της ομάδας από τις ακαδημίες και παραμένω ακόμη μια σεζόν διότι πρόκειται για μια ομάδα νεανική που προωθεί παιδιά από τις ακαδημίες της και με βρίσκει απόλυτα συμφωνώ σε αυτό”.
Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ακόμη μια σεζόν, οι “ροσσονέρι” πρωταγωνιστούν, ο δυναμικός στόπερ δήλωσε: ” Tο ότι η ομάδα πρωταγωνιστεί ακόμα μια σεζόν παρόλο το νεανικό σχήμα της δεν είναι καθόλου τυχαίο γιατί δείχνει ότι πρόκειται για ένα σύνολο- οικογένεια με γεμάτη ψυχη”.
Στον επίλογο του αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος λέγοντας: “H συνέχεια του πρωταθλήματος μας βρίσκει σε δυσμενή θέση σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές, αλλά όπως είπα θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να υπερβάλουμε εαυτούς και όπου βγει. Mε βάση την ποιότητα των ομάδων, ο Άρης ίσως είναι το πρώτο φαβορί αφού διαθέτει πολύ καλούς έμπειρους και ποιοτικούς παίχτες”.