Connect with us

stoplekto

Ακράτητος… στην “παραλία” 0-0

Published

on

Ο Ακράτητος απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τον  Ασπρόπυργο  και έμπλεξε περισσότερο τα πράγματα στην κορυφή με τρεις ομάδες να ισοβαθμούν(Θρασύβουλος, Ασπρόπυργος, Μανδραϊκός). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ασπρόπυργος έχει πραγματοποιήσει το ρεπό του.

Η ομάδα του Γιώργου Ανανιάδη με τακτική για «σεμινάριο» κατάφερε να κλειδώσει τα ατού των πρωτοπόρων και να πάρει τους δυο βαθμούς, μάλιστα είχε και τις φάσεις να σκοράρει με αποκορύφωμα το 83’ λεπτό όταν ο Καμπέρης πρόσωπο με τον Τσαλκιτζίδη έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 52’ να πάρουν κεφάλι στο ματς, όταν πέναλτι που κέρδισε ο Ζωγράφος, αστόχησε ο Λαμπρογιώργος στέλνοντας την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο πρώτο μέρος έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία να πετύχει τέρμα με τον Νικολάκη να δίνει την λύση για τους «πράσινους».

Καλός ο διαιτητής Βάτσιος.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Τσκιτλζίδης, Μπέχλης(58’ Ντεντέι), Σταγάκης(77’ Χάρμπαλης), Ταράτσας, Πολύζος, Νάκας, Κατσίκης, Ζωγράφος, Λαμπρογιώγος, Καλογρίδης, Κουσίδης(65’ Πλατανιάς).

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Νικολάκης, Κοκαβέσης, Χριστοδουλίδης, Λαυρεντίεβ, Σιακαβάρας, Μπαρντόκ, Λούντζης, Ιωάννου, Παλαβός(80’  Καμπέρης), Τσιγγόπουλος, Ζαχαρόπουλος(62’ Καπουράνης).