Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ακράτητος- Ασπρόπυργος 1-2

Published

on

«Αυτόχειρας» ο Ακράτητος, ο οποίος αν και βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα με δυο…αυτογκόλ του Νομικού απλοποίησε την υπόθεση πρόκριση για τον  αγνώριστο Ασπρόπυργο, που έφυγε νικητής με 2-1 από τα Άνω Λιόσια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρσηση και μόλις στο 6’ ο Τσιγγόπουλος νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Διαμάντη. Ο ίδιος παίκτης στο 36’ αστόχησε σε πέναλτι(δοκάρι), το οποίο είχε κερδίσει ο Μανσίδης.

Τελικά ο Ακράτητος κατάφερε να βρει δίχτυα, αλλά σε λάθος εστία με μεγάλο άτυχο τον Νομικό. Ο στόπερ των γηπεδούχων στο 38’ άθελα του με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στo τέρμα της ομάδας του, μετά από εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη κάνοντας το 1-0. Σα να μην έφτανε αυτό στο 42’ μετά από παράλληλη μπαλιά του Σταγάκη ο Νομικός και πάλι θέλοντας να απομακρύνει με προβολή νίκησε τον συμπαίκτη του Αλεξόπουλο. Αρκετά σπάνιο σε έναν αγώνα ο ίδιος παίκτης να έχει σημειώσει δύο αυτογκόλ.

Στο 65’ ο Ακράτητος πέτυχε γκολ με τον Τσιγγόπουλο, αλλά ο βοηθός Δημόπουλος υπέδειξε οφσάιντ, γιατί ο Μανασίδης που έκανε κίνηση προς την μπάλα ήταν εκτεθειμένος. Τελικά οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με πλασέ του Μανασίδη στο 81’, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο έχασαν και δυο σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση με τους Τσιγγόπουλο και Γεωργιάδη.

Πολύ καλός ο διαιτητής Σταθόπουλος.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Αλεξόπουλος, Ρόδης Λ., Θοδωρής, Νομικός(46’ Νταής), Σιακαβάρας, Παρασίδης, Ρόδης Δ.(80’ Καπουράνης), Κουκούλης(80’ Καπουράνι), Τσιγγόπουλος, Γεωργιάδης, Μανασίδης(83’ Λούντζης).

ΑΠΣΟΡΠΥΡΟΣ: Διαμάντης, Χουστουλάκης, Σταγάκης, Σιδηρόπουλος, Στρατάκης, Νάκας(46’ 67’ Καλέμι), Κατσίκης(89’ Τζάνος), Μάγκος, Παπαναστασίου(55’ Μπέχλης), Κουσίδης(67’ Καλογρίδης), Χαϊκάλης.