Connect with us

stoplekto

Αιχμηρή ανακοίνωση από Ξυπολυτά

Published

on

Από τον προπονητή του Παννεαπολικού, Γιώργο Ξυπολυτά λάβαμε μακροσκελέστατη ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα παρακάτω:

«κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, προπηλακισμούς δέχτηκα εγώ και οι παίκτες μου ακριβώς στην είσοδο των αποδυτηρίων μας, από παίκτες και παράγοντες των Νέων οι οποίοι αντί να πάνε στα αποδυτήρια τους που ήταν 50 μέτρα παρακάτω, περίμεναν τους αργοπορημένους (κατ’ εντολή μου προκειμένου να μην δημιουργηθεί οποιαδήποτε παρεκτροπή) παίκτες μου, μας επιτέθηκαν και δεν μας επέτρεψαν να εισέλθουμε στα αποδυτήρια μας.

Όλοι όσοι ήταν παρόντες στο γήπεδο, αλλά και οι 15 αντίπαλες ομάδες που αντιμετωπίσαμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο μπορούν να επιβεβαιώσουν για το είδος του ποδοσφαίρου που αποδίδουν κάθε Σαββατοκύριακο οι παίκτες μου….. ρώτησε όλους αυτούς ψεύτη-Χ. Ταουξή αν οι παίκτες μου παίζουν καράτε, αν έχουν ήθος, αν σέβονται διαιτητές και αντιπάλους και τελικά, αν είναι άμπαλοι, «τσουρουκάδες» και «δραπανηφόρα άρματα» –και ευκαιρίας δοθείσης (νο1), πέστε μας εσείς πόσες (4) κόκκινες κάρτες έχετε και για ποιους λόγους ? Ο 18χρονος Ζημινόπουλος είναι αυτός που με αντιαθλητικό σπρώξιμο δικού σας παίκτη, 5’ πριν από την φάση που επικαλείσαι, είχε την τύχη-ατυχία να πέσει με δύναμη στον τοίχο (πίσω από την εστία) πέφτοντας δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας και σηκώθηκε χάρις τις προσπάθειες του γιατρού του αγώνα. Ωστόσο,αγανακτισμένε τιμητή της δικαιοσύνης (χαχαχα) Χ.Ταουξή δεν αναφέρεις τίποτα για αυτό το εξόφθαλμο πέναλτι (στην συγκεκριμένη φάση) που ο διαιτητής αγνόησε….. και ευκαιρίας δοθείσης (νο2), υποκριτή-Χ.Ταουξή, για την επίθεση στον γιατρό του αγώνα , του εν «έξαλλω καταστάσει» ποδοσφαιριστή της ομάδας σου, λόγο ΚΑΙ για τον οποίο αποβλήθηκε στη συνέχεια (και αναφέρεται στο φύλλο αγώνος), τι έχεις να πεις ?

Φαντασιόπληκτε σεναριογράφε-Χ.Ταουξή, την αλλαγή την είχα ζητήσει από τον διαιτητή, έχοντας παραδώσει το σχετικό έγγραφο στον παρατηρητή αγώνος λίγο πριν την φάση του τραυματισμού του παίκτη της ομάδας σου….. ο διαιτητής ενέκρινε την αλλαγή, και αυτή έγινε νομίμως….. το τι δικαιολογήθηκε ο διαιτητής στην συνέχεια, διαστρεβλωτή της αλήθειας-Χ.Ταουξή, το ξέρεις αλλά για λόγους εντυπώσεων και μόνον, γράφεις αυτά που γράφεις στην κατάπτυστη ανακοίνωσή σου.

Φαντασιόπληκτε σεναριογράφε-Χ.Ταουξή, πριν να συντάξεις σε χαρτί τις κρυφές επιθυμίες σου, καλό θα ήταν να συγχρονιστείς με τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας σου, αφού ο μεν πρώτος ευχαρίστησε τον ομόλογό του, κ. Τσίλη για την άψογη φιλοξενία – καλάθια με φρούτα και νερά (ναι, αυτήν που εσύ ειρωνευόμενος αναφέρεις ως θερμή), ο δε δεύτερος συνεχάρη εμένα και τον διαιτητή επικαλούμενος την ίδια φράση («έγινε καλό αλλά δύσκολο παιχνίδι»).