Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αισιοδοξία για τίτλους στον ΑΟ Καραβά -Παρουσιάστηκαν τα 14 νέα μεταγραφικά αποκτήματα

Published

on

Σε μια ωραία και καθαρά οικογενειακή ατμόσφαιρα έγινε η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του ΑΟ Καραβά  στην καφετέρια ΓΚΕΤΟ στα Καμίνια .

 

Διάχυτη η αισιοδοξία επικρατούσε σε όλους για μια πολύ καλή πορεία με υψηλούς στόχους όπως είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Την εκδήλωση παρουσίασε με άψογο και μοναδικό τρόπο ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου και υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων Βαγγέλης Βρεκούσης , ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του :

« Στόχος μας είναι τόσο η άνοδος όσο και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Κρατήσαμε από πλευράς έμψυχου υλικού  ότι καλύτερο είχαμε  και οι νέες μας προσθήκες ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε για να ενισχύσουμε την ομάδα . Δεν νοιαζόμαστε  με ποιους πέσαμε στον ίδιο όμιλο. Άλλοι θα πρέπει να νοιάζονται που θα είναι αντίπαλοι με τον Καραβά. »

 

 

Στη συνέχεια μίλησαν:

Ο προπονητής Παύλο Κόκκοτος που  δήλωσε:

« Ευχαριστώ τη διοίκηση για τις αξιόλογες μεταγραφές που κάναμε μετά από μεγάλη προσπάθεια καθώς και για τους παίκτες που κρατήσαμε.  Διαβεβαιώνω ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια  ώστε να πετύχουμε τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και να υπερασπιστούμε  τον τίτλο του  Κυπελλούχου.»

Από την πλευρά του ο συνεργάτης του Γιώργος Δρακόπουλος τόνισε : « Θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας ».

Ο Γενικός Αρχηγός Ιωσήφ Ρούσσος δήλωσε :«Σε δέκα μήνες να είμαστε εδώ σε αυτόν τον χώρο για να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου »

Τέλος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Χρήστος Σκανδάλης που τόνισε στην ομιλία του:

«Δουλέψαμε όλοι καλά  για να ενισχύσουμε την ομάδα υπέρ του δέοντος. Καμία μεταγραφική κίνηση δεν έγινε τυχαία . Οι επιλογές έγιναν μετά από ώριμη σκέψη . Θέλουμε να παίξουμε φέτος καλή μπάλα , και παράλληλα δυο απλά πράγματα . Να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο.»

*Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Δ’ Διαμερίσματος του Δήμου Πειραιά Τάσος Πούλος , τον οποίο ο Βαγγέλης Βρεκούσης ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα καθώς και στο ποδόσφαιρο της περιοχής. Επίσης ο παράγοντας του Καραβά ευχαρίστησε για τον ίδιο λόγο και την πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Πειραιά κ. Σταυρούλα Αντωνάκου .

 

Τα 14 νέα μεταγραφικά αποκτήματα

 

 

Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα , κάθε ένα από τα οποία παρουσιαζόταν και φωτογραφιζόταν κρατώντας μια από τις φανέλες του συλλόγου .

Συγκεκριμένα οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι:

1)ΕΚΤΟΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Επιθετικός μέσος 23 ετών . Έχει παίξει στην  Κ-20 της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ,ΑΕ Κηφισιά

2)ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Μέσος 28 ετών . έχει παίξει Ηλυσιακό Πανελευσινιακό Ερμιονίδα Φωστήρα Μαρκό Χαλάνδρι ΠΑΟ Ρουφ  

3)ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ Στόπερ 19 ετών. Έχει παίξει ΑΟ Σταμάτας ΑΟ Διονύσου ΑΕ Κηφισιά

 4)ΙΛΛΥΡ ΚΑΣΤΡΑΤΙ  Μέσος 24 ετών. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, από τον οποίο αποχώρησε το 2013, έχει αγωνιστεί σε Τίρανα-Χειμάρα-Σόποτι και Λάτσι(Αλβανική Σούπερλίγκα), Χαραυγή ,Κερατσίνι ( Γ’

 Εθνική ) ενώ παράλληλα, έχει κληθεί τόσο στην Under 19 ,όσο και στην u-20 της Αλβανίας

5)ΚΑΡΑΜΑΛΙΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Τερματοφύλακας 24 ετών . Έχει αγωνιστεί ΑΟ Σύρου, Αγίους Αναργύρους, Παλαιό Φάληρο, Αργοναύτη  

6)ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Επιθετικός  24 ετών . Έχει αγωνιστεί Ατρόμητο Πειραιά, Εθνικό Πειραιά, Κύπρο Κορυδαλλού, Άγιο Ιερόθεο

7)ΜΟΥΡΑΙ ΣΑΜΠΑΝ Αμυντικό χάφ-Μέσος 25 ετών. Έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Πάρου , ΑΟ Σύρου, ΑΟ Πάγου Σύρου

8)ΛΑΛΑ ΓΙΟΒΑΝ  Στόπερ 29 ετών . Έχει αγωνιστεί Προοδευτική, Ηρακλή Νικαίας, Άρη Αμφιάλης, Ελλάδα Ποντίων , ΑΕ Νέου Φαλήρου, ΑΟ Κορυδαλλού , Κύπρο Κορυδαλλού , Ίκαρο Καλλιθέας  , Άρη Πετρούπολης .

 9)ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αριστερό μπάκ  20 ετών . Έχει αγωνιστεί στον Α.Ο Δωρίου Α.Ο Εθνικό Μελιγαλά  Μικτή Μεσσηνίας & Περιφέρεια Πελοποννήσου Ένωση Α.Α. Ρέντη

 10)ΝΤΡΟΥΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Επιθετικός 17 ετών . Έχει παίξει στην Κ15 Ολυμπιακού, Κ-16 Πανιωνίου , ΑΟΚ Φαλήρου

 11)ΦΟΝΣΟΣ ΙΩΣΗΦ  Ακραίος αμυντικός 24 ετών. Έχει αγωνιστεί στη  Θύελλα Μοσχάτου Ίκαρο Καλλιθέας ΑΕ Μοσχάτου

12)ΛΟΥΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ Τερματοφύλακας 19 ετών .Αγωνιζόταν στον  ΑΟ Αιγάλεω 13)ΚΟΥΙΜΤΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

 Μέσος  24 ετών . Έχει αγωνιστεί  σε Μιθριδάτη, Ένωση Α.Α. Ρέντη

 14)ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ αριστερό μπακ  17 ετών . Έχει αγωνιστεί σε Αστυπάλαια Κορυδαλλού , Αγία Ελεούσα  .

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : PORT OF THE SPORTS- ΝΤΙΝΟΣ ΛΙΟΡΕΪΣΗΣ