Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αιγάλεω: Nίκη με Αγία Ελεούσα – Αποκτήθηκε ο Τζόϊ Τσερκάνι

Published

on

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας το Αιγάλεω επικράτησε με 2-0 της Αγίας Ελεούσας στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης. Τα τέρματα για το “Σιτι” σημείωσε ο Δημήτρης Κοντιζάς. Το ματς ήταν ευκαιρία για τον προπονητή Χρήστο Τάσση να δοκιμάσει σχήματα και ποδοσφαιριστές.

Το γκολ του Κοντιζά στο 58ο λεπτό του αγώνα ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να δει κανείς στο παιχνίδι προετοιμασίας του Αιγάλεω κόντρα στην Αγία Ελεούσα.

Με τις δύο ομάδες να είναι ακόμη ανέτοιμες, το θέαμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο που θα πρέπει να απασχολεί τον κόσμο αυτό το διάστημα.

 

Για ένα ακόμη παιχνίδι στο Αιγάλεω δοκιμάσθηκαν δύο τερματοφύλακες, όπως και ο Τζόϊ Τσερκάνι ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου 55 λεπτά.

Ο 20χρονος επιθετικός που την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Ιωνικό, άφησε καλές εντυπώσεις και μετά τον αγώνα υπέγραψε στο City και θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή των «κυανολεύκων».

Στα του φιλικού το Αιγάλεω θα μπορούσε να σκοράρει δύο ακόμη γκολ, ωστόσο στάθηκε άτυχο καθώς στο 72 η προσπάθεια του πολύ καλού Ευθυμιόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το φάουλ του Κοντιζά στο 82ο λεπτό.

Επόμενο φιλικό του Αιγάλεω είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στα Λιόσια κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό.

foto-reportaz aigaleo-city.blogspot.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply