Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αιγάλεω ώρα μηδέν…

Πάντος Τζανετάκος και Τάκης Μανδραφλής ενημέρωσαν για τις εξελίξεις

Published

on

Η Δευτέρα αποτελεί πλέον η κρισιμότερη ημέρα της ιστορία του Αιγάλεω, καθώς η βιωσιμότητα και το μέλλον του ιστορικού Συλλόγου θα κριθεί τότε. Τότε που θα πρέπει να κατατεθούν προς την ΕΠΟ περίπου 4500 για την έκδοση των Δελτίων των παικτών και την πληρωμή προστίμου προκειμένου να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Αθηνών.

 

 

Πάντος Τζανετάκος και Τάκης Μανδραφλής για αρκετή ώρα στην αίθουσα Τύπου μίλησαν προς τους φιλάθλους του Αιγάλεω για την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα…

 

Το μέλλον και η βιωσιμότητα της θα κριθεί την Δευτέρα όπου θα πρέπει να κατατεθούν τα χρήματα (για τα Δελτία των ποδοσφαιριστών, αλλά και τα πρόστιμα από την περσινή χρονιά) προς την ΕΠΟ για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα.

 

Όπως ειπώθηκε την Δευτέρα άτομο το οποίο επιθυμεί να αναλάβει την διοίκηση του Αιγάλεω αλλά κρατά την ανωνυμία του θα καταθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του Μανδραφλή τα απαιτούμενα χρήματα για την ΕΠΟ προκειμένου η ομάδα να μην έχει περεταίρω πρόβλημα.

 

Ο ενδιαφερόμενος παράγοντας που θέλει να αναλάβει το City, είναι εκτός Αθηνών και όπως τονίστηκε είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και μάλιστα κατά το πρόσφατο παρελθόν βρισκόταν σε ομάδα Γ Εθνικής και την οποία ανέβασε στην Β Εθνική…

 

Παράλληλα με τον υποψήφιο επενδυτή που όλοι αναμένουν να καταθέσει τα χρήματα την Δευτέρα, υπάρχει και το ενδιαφέρον του Μπογδάνου για να ασχοληθεί με τα κοινά του Αιγάλεω. Ωστόσο η περίπτωσή του απομακρύνεται μετά και τις συνεχόμενες αναβολές που είχε για συνάντηση με τον Τάκη Μανδραφλή, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε δήλωσε πως την Κυριακή θα έχει ραντεβού με τον Κούγια για να ενημερωθεί για τα οικονομικά της ομάδας.

 

Αποδεσμεύσεις και μεταγραφή

 

Όπως έγινε γνωστό ο Νίκος Πλάτανος που αποκτήθηκε πριν λίγε ημέρες, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις αποτελεί παρελθόν από το Αιγάλεω. Εκτός ομάδας είναι και ο Μανώλης Πολυκρέτης ο οποίος σταμάτησε από την ομάδα και επιστρέφει στη Νάξο.

 

Στον αντίποδα το Αιγάλεω έπειτα από αρκετές δοκιμές κατάφερε να βρει τερματοφύλακα. Πρόκειται για τον Γιώργο Τσαϊλάκη ο οποίος την σεζόν αγωνίστηκε αντίπαλος των «κυανολεύκων» ως παίκτης του Πανναξιακού.

 

Αναβλήθηκε το φιλικό στα Λιόσια

aigaleo-city.blogspot.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply