Connect with us

slideshow

Αιγάλεω: Το μυαλό στην ένσταση

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Αιγάλεω μετά τη νίκη που σημείωσε η ομάδα απέναντι στο Κερατσίνι. Πάντως, οι άνθρωποι του συλλόγου, έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην ένσταση που έχουν καταθέσει εις βάρος του Ηρακλείου εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για την τελική έκβαση της υπόθεσης. Ασφαλώς, για να ευνοηθεί το Αιγάλεω θα πρέπει να κερδίσει την ένσταση κόντρα στο Ηράκλειο, δηλαδή να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τους νερατζούρι και το Σίτι να κερδίσει το ματς στα… χαρτιά. Παράλληλα σε περίπτωση που συμβεί αυτό, οι μπλε οφείλουν να κερδίσουν και την Κυριακή τον Ίκαρο Καλλιθέας. Στο μεταξύ, η διοίκηση των ‘μπλε’ από την πλευρά τους τονίζει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αθλητική δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι θα πράξει καθώς πρέπει.

Όσον αφορά τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ικαρο Καλλιθέας, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Τζανετάκου, Παπουτσή και Λαμπρογεώργου οι οποίοι στο ματς με το Κερατσίνι αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών.

Για το συγκεκριμένο ματς μίλησε  ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Πυρένης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του. Αναλυτικά, τα όσα τόνισε: Ήταν δύσκολο το παιχνίδι καθώς και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη. Σταθήκαμε πιο τυχεροί εμείς και την πήραμε’. Ερωτηθείς για το επόμενο ματς που ακολουθεί κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, ο Πειραιώτης προπονητής πρόσθεσε: ‘Έχουμε ακόμη ένα τελευταίο ματς κόντρα στον Ίκαρο. Θα πρέπει να παίξουμε πρώτα για την ομάδα που εκπροσωπούμε. Άλλωστε το Αιγάλεω είναι τεράστιος σύλλογος και θα πρέπει να παίζουμε σε κάθε ματς για τη νίκη’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply