Connect with us

8ος Όμιλος

Αιγάλεω-Κηφισιά 3-1

Published

on

Μπορεί το αποτέλεσμα στο Ταύρο να μην ήταν το καλύτερο για το Αιγάλεω, όμως το “Σίτι’ έκανε το χρέος του και επικράτησε με 3-1 της Κηφισιάς παραμένοντας στη 2η θέση με διαφορά τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο. Το “Σίτι” άνοιξε το σκορ στο 26′ με σουτ του Δουκάκη μετά από ασίστ του Ροτζέριο Μάρτινς που έκανε ντεμπούτο και εντυπωσίασε με τη φανέλα του Σίτι. Η Κηφισιά μπήκε δυνατά στο ματς στην επανάληψη και ισοφάρισε μετά από συνωστισμό στην αντίπαλη άμυνα και σουτ του Ζέλο. Στο 58′ ωστοσο οι “μπλε” πήραν το προβάδισμα με σουτ του Μάρτινς, με τον Βέρμπη στο 75 να διαγράφει το τελικό 3-1 μετά από ωραία σένρα του Γεμιστού.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Παπουτσής, Κάρδαρης, Δάρρας, Μπίρης, Καμινιώτης (53′ Γούλας), Δουκάκης (85′ Πατσατζόγλου), Σκοπελίτης (89′ Παπασάββας), Βέρμπης, Μαρτινς, Ψυχογιός (74′ Γεμιστός)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας) Κυριτσής, Τσερκέζος, Έσλερ, Καρακώστας, Μειμάρογλου, Τεγούσης, Τζέλι (62′ Παναγιωτόπουλος), Ζέλο, Τσαφταρίδης, Ρεντζής (75′ Κυριαζής), Καιμακαμούδης.