Connect with us

8ος Όμιλος

Αιγάλεω-Ηλυσιακός 1-1

Published

on

Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι δεν ανέδειξε νικητή αφού Αιγάλεω και Ηλυσιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1

Το ματς είχε αρκετή δύναμη και πάθος, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο 34′ ο Παπουτσής με εκπληκτικό φάουλ νίκησε τον Κοντοπίδη κάνοντας το 1-0, με τον Βέρμπη να χάνει μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 στο 36′ αφού ο Βέρμπης σε τετ α τετ πλάσαρε άουτ.

Στο 37′ το Αιγάλεω έφτασε και πάλι κοντά στο 2-0 με τον Ψυχογιό.

Η ισοφάριση ήρθε στο 39′ με τον Μαλτσι με σκαφτό πλασέ έκανε το 1-1

Στο 42 οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι πάνω στο Μάλτσι (ζήτησε οφσάιντ το Αιγάλεω στην αρχή της φάσης) με τους κιτρινόμαυρους να διαμαρτύρονται έντονα.

Στο 54′ ο Τσίτσαρης σουταρε από καλή θεση με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 60′ ο Μάλτσι πλάσαρε όμως ο Κατσούλης έδιωξε και ο Σουλελές που ήταν μόνος του σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ, χανοντας την ευκαιρία του αγώνα.

Στο 63′ ο Βέρμπης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 81′ ο Τριανταφύλλου βρέθηκε απέναντι από τον Κατσουλη όμως έπιασε αδύναμο σουτ.

Πάντως, το Αιγάλεω έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία θεωρώντας ότι κακώς ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ (το έκανε ο Βέρμπης πάνω στο Πιπίνη), το γκολ που πέτυχε ο Μπίρης στο 57′.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης) Κατσούλης, Κάρδαρης, Μπίρης, Δάρρας, Παπουτσής, Γούλας (68′ Σταύρου), Σκοπελίτης, Καμινιώτης, Ψυχογιός (74′ Γεμιστός), Δουκάκης, Καμινιώτης, Βέρμπης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κοντοπίδης, Μέξης, Παπαδημητρίου, Πιπίνης, Μουσταφίδης, Αμανατίδης, Τσίτσαρης, Λαμπρόπουλος, Μάλτσι (87′ Ιωάννου) Γκέζος (33′ λ.τρ. Ρόππας (74′ Τριανταφύλλου)), Σουλελές (85′ Σταμούλης).