Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αιγάλεω-Δόξα Βύρωνος 0-0

Published

on

Ακόμη μια απώλεια βαθμών σημείωσε το Αιγάλεω στην έδρα του μένοντας στο… άσφαιρο 0-0 με την Δόξα Βύρωνος η οποία με τη σειρά της παραμένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου όντας δεύτερη.

Το ματς δεν εξέπληξε το κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, με το Αιγάλεω να παραμένει εννέα βαθμούς μακριά από την κορυφή και την αποστολή του να γίνεται πολύ δύσκολη.

Πάντως, οι καλές στιγμές των δυο ομάδων δεν έλειψαν, με τον Λουσαράκη στο 87′ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη και τον Κοκκιναρά στο 89′ να έχει δοκάρι. Στο 53′ είχε επίσης δοκάρι και η Δόξα με τον Παρασκευόπουλο.

Στο α’ μέρος η Δόξα πατούσε καλύτερα από το ‘Σίτι’ δημιουργώντας καλές στιγμές, με το Αιγάλεω να έχει φάσεις με το Σπανό για να φτάσει στην επίτευξη του τέρματος. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν σημαντικά με αποκορύφωμα το δοκάρι του Κοκκιναρά με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτήτευσαν οι Γκάμαρης, Ακρίβος, Γούναρης.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Γιώρας, Παπουτσής Μπρεστοβίτσκι, Κολοβός (71’ Ρούσσος), Τζανέτος, Παπαθανασίου, Καλογερής, Κωτσερίδης (46’ Κοκκιναράς), Βέρμπης, Σπανός, Τουλουβασίλης (46’ Σταύρου).

ΔΟΞΑ: Μπακόλας, Μαραγκουδάκης Κ. (86’ Βιέννας), Χαλβατζής, Βακερλής, Γκουντελίτσας, Ντιάς, Κασσιανός (69’ Λουσαράκης), Ρόππας, Γκούγκας (76’ Μαραγκουδάκης Χ. ), Γεωργουδάκης, Παρασκευόπουλος.