Connect with us

4ος Όμιλος

Αιγάλεω-Ασπρόπυργος 1-0

Published

on

Την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις του σε ένα δυνατό τεστ είχαν Αιγάλεω και Ασπρόπυργος σήμερα στο ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’ με το ‘Σίτι’ να επικρατεί με 1-0 και να δείνχει σημάδια βελτίωσης.

Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα χάρις σε γκολ του Ψυχογιού στο 9′ μετά από τρομερή πάσα του Βερμπη πήρε τη νίκη  ενώ έχασε και πέναλτι με τον Βέρμπη (το κέρδισε ο Τουλουβασίλης).

Από την άλλη ο Ασπρόπυργος στο α’ μέρος δεν βρήκε τα πατήματα του ωστόσο απειλησε τρεις φορές με τους Χουστουλάκη, Χαϊκάλη και Κουσίδη.

Γενικό η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη είχε καλή παρουσία και θα μπορούσε να πάρει περισσότερα πράγματα από το ματς.

Στο α’ μερος το ‘Σίτι’ μπήκε δυνατή και άνοιξε το σκορ στο 9′ με τον Ψυχογιό μετά από πάσα του Βέρμπη ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχοντας καλές στιγμές με τους Βέρμπη και Τουλουβασίλη.

Από την άλλη στην επανάληψη, οι 11 νέοι παίκτες που πέρασαν στο γήπεδο ξεχώρισαν με τον Παπαδόπουλο να έχει δυο καλές στιγμές ενώ ο Δάρρας σε δυο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει με το 1-0 να μείνει μέχρι τέλους.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Γιώρας (35′ Καραγιάννης)(60′ Κατσουλης), Κοντιζάς (46′ Κάρδαρης), Ιωαννίδης (46′  Τζαφεράκος), Παπουτσής (46′ Δάρρας), Μειμάρογλου (46′ Αρβανίτης), Γούλας (46′ Σκοπελίτης), Στάυρου (46′ Ναυλιώτης), Σταύρου Θ. (46′), Ψυχογιός (46′ Σαπαλίδης), Βέρμπης (46′ Παπαδόπουλος), Τουλουβασίλης (46 Τσαρκάνι).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: (Νίκος Μεσολόγγης) Διαμαντής (60′ Νικολάκης), Χουστουλάκης Παπαναστασίου, Στρατάκης, Νικολάου, Κουσίδης, Καλέμι, Ζωγράφος, Χαϊκάλης, Καλογρίδης. Μαγγος. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Παναγόπουλος, Σταγάκης, Σιδηρόπουλος, Πολύζος, Νάκας, Καραγιάννης, Μπέχλης, Λόλος, Κωσταράς.