Connect with us

8ος Όμιλος

Αιγάλεω: Ανακοίνωση καταγγελία για τη φιλοξενία του Ηρόδοτου (photo)

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Αιγάλεω εξέφρασε δριμύ κατηγορώ στον Ηρόδοτο για τη φιλοξενία, με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη να δέχεται τα… πυρά, αφού το “Σίτι” τονίζει ότι μετά το ματς υπέδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Μάλιστα το Σίτι ανάρτησε φωτογραφία όπου ο Φραγκουλάκης δείχνει τα γεννητικά του όργανα.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Κύριοι εμείς σαν Αιγάλεω, εχουμε μάθει να φιλοξενούμε την κάθε ομάδα που έρχεται στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” με τον καλύτερο τρόπο, δειχνοντας το μεγαλείο που έχουμε σαν σύνολο.

Στην Κρήτη, ορισμένοι νταήδες φαίνεται ότι έχουν μπερδέψει το… αντρίκιο με την… ψευτομαγκιά.

Στο ματς του α’ γύρου, φροντίσαμε να μην καταβάλει το αντίτιμο του εισιτηρίου κανένας φίλαθλος του Ηροδότου, αφού η διοίκηση μας με πρωτοβουλία της πλήρωσε η ίδια τα εισιτήρια και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο οι φίλοι του Ηροδότου.

Στο σημερινό ματς-τραγωδία, η διοίκηση του Ηροδότου έκανε τα πάντα ώστε οι φίλαθλοι μας να περάσουν δύσκολες στιγμές, μη τηρώντας τα λόγια τους σχετικά με την ανταπόδοση της φιλοξενίας μας.

Πετροπόλεμος χωρίς σταματημό, χειρονομίες από τους παίκτες των γηπεδούχων και κυρίως από τον αρχηγός τους-μισθοφόρο(!) Φραγκουλάκη και από τον προπονητή, Μανώλη Παπαματθαιάκη

Ο… μισθοφόρος, Φραγκουλάκης μας υπέδειξε τα γεννητικά του όργανα, όπως και αρκετοί παίκτες της ομάδας του Ηροδότου και ο συγκεκριμένος “κύριος” ήταν υπαίτιος που το κλίμα του αγώνα δυναμιτιστικέ .

Υ.Γ. Κύριε Φραγκουλάκη, σας σεβόμαστε σαν ποδοσφαιριστή, αλλά σαν άνθρωπος ξεφτιλιστήκατε στα μάτια όσων βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα.

Ευχαριστούμε την αστυνομία για την υπομονή και τη στάση της και δυστυχώς σήμερα η Κρητική λεβεντιά… πέθανε.

Το Αιγάλεω έχει μεγάλη ιστορία και θα το αποδείξει σύντομα.