Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αθηναϊδα-Αρης Πετρούπολης 1-1

Published

on

Τον τελευταίο μήνα δείχνει ότι περνάει περίοδο παρατεταμένης καμπής και το 3-0 στα Πετράλωνα όπως φαίνεται μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Ο Άρης Πετρούπολης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ισοπαλία των Πετραλώνων και να τα πιάσει στην κορυφή αφού εμεινε στο 1-1 με την Αθηναϊδα.

Το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ εάν εξαιρεθεί το πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν κατάφερε να πείσει με την εμφάνιση του όμως ακόμη και με αυτή την εικόνα είχε φάσεις να πάρει το ματς με τις προσπάθειες των Γαλανόπουλου στο 51′ και Κυριαζή στο 75′.

Από την άλλη, η παθιασμένη Αθηναϊδα κατάφερε με το δυναμισμό που έβγαλε να περιορίσει τους Πετροπουλιώτες και παρότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση ισοφάρισε με τον Τσουτσουδάκη ενώ της έλειψε η τελική πάσα στην αντεπίθεση.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 10′ με το σουτ του Νικολαϊδη να καταλήγει στο Τζαφάι. Στο 12′ ο Μητροφάνης ξεσήκωσε των κερκίδα των οπαδών του Αρη και την εξέδρα όταν έδειξε παίζεται σε μαρκάρισμα του Γαλανόπουλου. Στο 17′ ο Κυριαζής με σουτ έκανε το 1-0, με τον ίδιο παίκτη να έχει δοκάρι στο 18′ ενώ στο 21′ είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει μόλις άουτ.

Στο 33′ έγινε το 1-1 με σουτ του Τσουτσουδάκη μέσα από την περιοχή, ενώ στο 40′ ο Τζαφάι απέκρουσε εξ επαφής το σουτ του Τζήμα μέσα από την περιοχή.

Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους αφού στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Λεωνίδας Μπακογιάννης) Μωραϊτης, Πανταζόπουλος (58′ Μακρής), Παπαθανάσης, Βαγγέλης (77′ Χαλάς), Κατσιώρης (78′ Χαλεπκιάν), Λάππας, Τσέλικας Τσουτσουδάκης, Νικολαϊδης, Κανδαλέπας, Ρηγόπουλος (30′ Τζήμας).

ΑΡΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές) Τζαφάι, Λάππας, Παναγιωτίδης (69′ Θανόπουλος), Παπαπαναγιώτου, Παούρης (85′ Κατσής), Γκουτσούλας, Μακρίδης, Τσάτσα, Σιδέρης (33′ Ζουζουλής) Κυριαζής, Γαλανόπουλος.