Connect with us

stoplekto

ΑΕ Χατζηκυριακείου- Ποσειδών Χατζηκυριακείου 1-3

Published

on

Ο Ποσειδών Χατζηκυριακείου ήταν ο νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με την Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου που διεξήχθη στο γήπεδο της Νίκαιας, όπου οι τυπικά φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-1 και προχώρησαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όπου θα βρουν απέναντί τους τον ΑΣ Κωφών. Το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε κλίμα αλληλοσεβασμού και σε  αθλητικότατα πλαίσια από τους παίκτες και των δύο ομάδων…

Ο Ποσειδώνας αφού είχε δοκάρι 19’ με  τον Κολλιά, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Θέο στο 26’. Η ΑΕ αντέδρασε και είχε και εκείνη δοκάρι στο 39’ με τον Γεωργίου, ενώ στο ίδιο λεπτό στην αντεπίθεση ο Ποσειδώνας είχε πάλι δοκάρι με τον Αποστολόπουλο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Παπαϊωάννου μπήκε πιο αποφασισμένη και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αδαμαντίδη στο 67’. Όμως οι παίκτες του Γιώργου Λιανού, σαφώς πιο έτοιμοι αγωνιστικά από τους αντιπάλους τους, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση με δυο γκολ του Περικλόπουλου(81’- εκτέλεση φάουλ, 85’).

Άψογος ο διαιτητής Ορφανός

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κούβαρης, Ζωγραφάκης, Αδαμαντίδης, Κούκουρας, Κασσελάκης, Ζάππα, Στεφανίδης(77’ Ρακιτζής), Αλεξίου, Γεωργίου(63’ Τσιρούρας), Αλιάγας(60’ λ.τρ. Νίνος), Κέκος(80’ Πολίτης).

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Χ. : Χατζαντώνης, Αναζίκος, Μπρανίκας, Λιάπης, Αρβανίτης, Κόλλιας, Βερροιόπουλος, Θέος(56’ Βούλγαρης), Ψαρούδης(83’ Πολυχρονάκης), Περικλόπουλος(85’ Χατζησταύρου), Αποστολόπουλος(57’ Ζομπάς).