Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Χατζηκυριακείου : «Κύριοι της ΕΠΟ συνέλθετε πριν είναι αργά »

Published

on

 Από την ΑΕ Χατζηκυριακείου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

H AE Χατζηκυριακείου στο ΔΣ   που έγινε τη Παρασκευή 22/7 αποφάσισε ομόφωνα να συμπαρασταθεί και να σταθεί αλληλέγγυα στο ΔΣ  της  ΕΠΣ Πειραιά ( σαν γνήσιο τέκνο της ασχέτως αν η ΕΠΣ Πειραιά φέρθηκε στο σωματείο μας σαν κακιά μητριά προσβάλλοντας τα μέλη του ΔΣ  και κατ ‘ επέκταση όλο το σύλλογο με ψευδείς αναφορές δείχνοντας μια πρωτοφανή κακία και ενώ πήραμε προφορικές υποσχέσεις για αποκατάσταση προς το σύλλογο μας για το λάθος που έκαναν όπως το χαρακτήρισαν ακόμα δεν προέβησαν σε ανακοίνωση αποκατάστασης την αναμένουμε. ) για την απαράδεκτη απόφαση της ΕΠΟ  ως προς την άνοδο ενός και όχι των δυο πρωταθλητών στη Γ’ Εθνική από τις Ενώσεις που ίδρυσαν την ΕΠΟ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο .Θεωρούμε ότι γίνεται εκ του πονηρού σε βάρος της ΕΠΣ Πειραιά που δεν μπορεί να πληρώσει το μάρμαρο για τη σαλαμοποίηση που επιχειρείται  στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εξυπηρετώντας άλλα συμφέροντα .

Κύριοι της ΕΠΟ συνέλθετε δες τε κατάματα την πραγματικότητα πριν είναι αργά . Αποκαταστήστε το άθλιο λάθος που κάνετε . Δες τε το ποδόσφαιρο σαν άθλημα και όχι σαν εμπόριο. Είμαστε δυναμικά στο πλευρό του ΔΣ της ΕΠΣ Πειραιά για όποια κίνηση κάνει για το θέμα στην ΕΠΟ  ακόμα και ενάντια της αν χρειαστεί .

Επίσης ευχόμαστε περαστικά στον πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά Γιώργο Ανατολική στην περιπέτεια με τον τραυματισμό του ταχεία ανάρρωση γιατί η ΕΠΣ  Πειραιά  χρειάζεται το πρόεδρο της να είναι δυναμικός να χτυπάει τη γροθιά του στο μαχαίρι και να είναι  παρών στα δύσκολα που έρχονται  »