Connect with us

stoplekto

ΑΕ Χατζηκυριακείου: ” Είναι εύκολο να βγάζουμε τις ευθύνες από πάνω μας”

Published

on

Από τη διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου λάβαμε την παρακάτω επιστολή, που αναφέρεται στην πρόσφατη αποτυχία συγχώνευσης του συλλόγου με τον Αργοναύτη. Αναλυτικά η επιστολή:

” Όσον αφορά την περίπτωση συγχώνευσης της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυιρακείου με τον Αργοναύτη, ειπαμε να δυναμώσουμε μία ομάδα στη γειτονιά θυσιάζοντας ιστορία, όνομα, έμβλημα , χρώματα, τα πάντα από πλευράς Χατζηκυριακείου. Αναλαμβάνοντας μονόπλευρες υποχρεώσεις, φτάσαμε σε συμφωνία προσφέροντας όλο το έμψυχο υλικό μας και όχι μόνο. Τη στιγμή που έπρεπε να γίνει σώμα, απόντων των περισσοτέρων από πλευράς Αργοναύτη, υπήρξε διαφωνία. Δεν θα πω ποιος φταίει , αλλά είναι εύκολο να βγάζουμε τις ευθύνες από πάνω μας. Οι παρόντες μπορούν να ερωτηθούν και να πουν ποιος φταίει. Ευχόμαστε στο αδελφό και ιστορικό  σωματείο του Αργοναύτη να βρει λύση και να προχωρήσει. Είμαστε ανοικτοί παντώς σε κάθε είδους συζήτηση για συνεργασία.  Από τη διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου,  ομάδα μια γειτονιά μια οικογένεια”.

* Στις 24 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου με προπονητή για ακόμη μια χρονιά τον Γιάννη Κυρπαίο και συνεργάτη του τον Μάρκο Τατούρη. Την ίδια μέρα θα λειτουργήε και το εφηβικό τμήμα, του οποίου την επιμέλεια έχει και εκεί ο Γιάννης Κυπραίος.

* Πραγματοποιήθηκε και η πρώτη μεταγραφή της ΑΕ Χατζηκυριακείου, καθώς αποκτήθηκε από τον ΑΟ Καραβά ο τερματοφύλακας  Δημήτρης Θωμάς, ο οποίος θα συλπηρώσει το τιμ των τερματοφυλάκων. Η Διοίκηση θα κάνει ακόμα δυο κινήσεις, για έναν επιθετικό και ένα χαφ, δείχνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στα παιδιά που ανέβασαν την ομάδα στην Β’ Κατηγορία. Επίσης από την ομάδα αποδεσμεύτηκε Μανώλης Μεμαϊντίνι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply