Connect with us

stoplekto

ΑΕ Περάματος- ΑΟ Καραβάς 1-3

Published

on

Σε ένα επεισοδιακό ματς που στιγματίστηκε από τις συχνές ολιγόλεπτες διακοπές o AO Καραβάς πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 επί της ψυχωμένης ΑΕ Περάματος στις Σιταποθήκες. Πιο συγκεκριμένα ο διαιτητής Ορφανός έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι στο 20’ απέβαλε από τον πάγκο της ΑΕ Περάματος τον προπονητή Χάρη Γαλούνη(έντονη διαμαρτυρία) και στο 26’ τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ζαχαρόγλου(εξύβριση διαιτητή και βοηθού Κορώνα).

Επίσης αναφέρει ότι στο 36’ ότι φίλαθλοι που υποστήριζαν την ΑΕ Περάματος βρίζανε το διαιτητικό τρίο, ενώ στο 41’ οι ίδιοι φίλαθλοι πετάξανε στον αγωνιστικό χώρο δυναμιτάκι, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπή για μερικά λεπτά, για να γίνουν συστάσεις στους φιλάθλους. Επίσης αναφέρει , ότι στο 77’ οι ίδιοι οπαδοί που υποστήριζαν την ΑΕ Περάματος εξύβριζαν πάλι το διαιτητή, ενώ παρακάτω  στο 78’ σημειώνει ότι έβριζαν  τον διαιτητή, αλλά και την ΕΠΣ Πειραιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Φούντας(1’), Κούσης(47’) και Γεωργίου(89’). Οι Περαματιώτες είχαν ισοφαρίσει στο 33’ με τον Κωνσταντακόπουλο.

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Γασπαρινάτος, Στάης(59’ Ζαχαρόγλου), Ντεμά, Βιδάλης, Κουτσογιαννόπουλος, Γελασάκης, Μάνδυλας(79’ Μπελανάι), Χαραμής, Κουλουριώτης(88’ Αλεξάκης), Λαθούρης, Λαβιδάκης(65’ Πατουλιάς).

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Δώνας, Μητρόπουλος, Καμμένος, Μελάς, Αναγωνστόπουλος, Ομεράι(60’ Τάνκα), Αϊβαλιώτης(60’ Γεωργίου), Μίλίμπασι(80’ Μπυζάλι), Κούσηςμ Φούνρας, Δεμερτζής(46’ Ρηγούτσος).