Connect with us

5ος Όμιλος

ΑΕ Νεάπολης-Ιωνικός 0-0

Published

on

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕ Νεάπολης και του Ιωνικού.

Οι μπλε,ξεκίνησαν πολύ δυναμικά:Στο 6 ο Καλλέργης πίεσε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων,ο Kουιρουκιδης πήρε την κόντρα αλλά ένα λάθος κοντρόλ του στέρησε το γκολ.

Στο 8,το πλασέ του Γκοτζουλια πέρασε λίγο αουτ.Το παιχνίδι συνεχίστηκε με το σύνολο της ομάδας της Νίκαιας να πιέζει τους Λασιθιωτες,οι οποίοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο,πέρασαν στο παιχνίδι ο Σάμιος και ο Πογοσιάν με σκοπό την ακόμα πιο έντονη παρουσία στη περιοχή της Νεαπολης.Μεγαλυτερη στιγμή του παιχνιδιού,η κεφάλια του Σαμίου,ο οποίος αστόχησε από πολύ κοντινή απόσταση.Οι γηπεδούχοι,θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει κόντρα στη ροη του αγώνα,αφού είχαν δοκάρι στο 87ο λεπτό με το Νοκάι.   Η κατάσταση δεν άλλαξε και έτσι το 0-0 παρέμεινε,σε ένα παιχνίδι που ο Ιωνικος δεν θα πρέπει να νιώθει ικανοποιημένος.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Αντώνης Γιαννακάκης) Κασσωτάκης, Ανυφαντάκης (46′ λ.τρ. Παπουτσιδάκης), Ζανταλής, Κωστάκης, Ταβλαδωράκης, Χρηστάκης, Κοκκολάκης, Νοκάι, Περράκης (90′ Βλαχάκης), Βολονάκης (80′ Λιλάι), Δήμας.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναουτης): Κουρεπινης,Πλάκας (45 Πογοσιάν), Δημακακος, Παντελιδης, Μαντζώρος, Γκοτζουλιας, Ατματζίδης, Θεος, Καλλέργης (65 Καρέλης), Ντάλλας, Κουιρουκιδης (45 Σάμιος(90 ‘Τουρούκης)