Connect with us

stoplekto

ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας- ΑΟ Καστέλλας 3-2 πάρ.

Published

on

Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας πήρε την πρόκριση με 3-2 επί του αξιόμαχου ΑΟ Καστέλλας και θα βρει στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου αντιμέτωπο τον Πειραϊκό.

Στην κανονική διάρκεια οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Κότσι, για να ισοφαρίσει η ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδα με τον Παπαδόπουλο στο 16’.

Στην παράταση ο Ταμπουράκης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 102’, αλλά η Καστέλλα είχε απάντηση με τον Μανώλη στο 111’.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα οδηγόντουσαν στα πέναλτι, οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Παπαδόπουλου στο 119’.

Σωστός ο διαιτητής Χατζηγιάννης.

ΑΕ Μ. ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Μεϊμάρογλου, Παπαδόπουλος, Καρασάββας(75’ Κασδοβασίλης), Βιδάλης, Σταμπούλογλου, Τρουμπούνας(60’ Γκιάτης), Χατζημελετιάδης, Πέρρος, Τσορτανίδης, Κουλουριώτης(102’ Ζιώγας), Βάσσος(60’ Ταμπουράκης).

ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Χαραλαμπίδης, Μανώλης, Βιτσαράς, Μποντέτσι, Τσάκος, Μπανάι, Τσερεγκούνης(72’ Πατρικάκος), Δημόπουλος(67’ Ζαχαρίου),  Πάσα, Μπουτσίνης, Κότσι.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ