Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα – ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα 1-1

Published

on

Δίκαιη μοιρασιά βαθμών  στον Κορυδαλλό ανάμεσα στους δυο ουραγούς ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα και ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα ( 2-2)

Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες .

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 1’ το σουτ του Παναγάκου απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ .

Σιγά- σιγά οι Κορυδαλλιώτες ανέβαζαν ρυθμούς και έχασαν δυο σπουδαίες ευκαιρίες στο 14’  σε κεφαλιά του Ξένου και στο 20 ‘ σε σουτ του Δρούζα  όταν η μπάλα και στις δυο περιπτώσεις πέρασε μόλις  άουτ.

Οι Αμφιαλιώτες άνοιξαν το σκορ στο 37’ με ένα φοβερό σουτ του Παπαδόπουλου από 35 μέτρα !!.

Η ισοφάριση ήλθε στο 45’ με καρφωτή κεφαλιά του Μαρλαφέκα μετά από σέντρα του Σωτηρόπουλου.

Στην επανάληψη η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε απο τους φιλοξενούμενους στο 81’ όταν ο  Παπαμιχαήλ έπιασε δυνατό σουτ  που απέκρουσε με υπέροχη εκτίναξη ο Γκερλές .

Καλός ο διαιτητής  Ιωαννίδης . Πάντως θα μπορούσε να δώσει από ένα πέναλτι σε κάθε ομάδα .  Στο 70’ σε ανατροπή του Σιέκα  και στο 82’ σε χέρι του Τοκατλιάν

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ:  Γκερλές, Σιέκας, Τοκατλιάν, Μπλέτσας, Πιτερός , Δρούζας, Μαρλαφέκας Πλατσιδάκηςς, Ξένος( 82’ Νέλα), Ξαφάκης( 71’ Καλογερόγιαννης) , Σωτηρόπουλος(89’  Δερματάς )  .

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Βορρίσης, Καρασάββας, Σαλκετζής ( 46’ Ευθύμερος) , Θεολόγου, Κατωπόδης, Σταμπούλογλου, Παπαδόπουλος, Νάστος , Παναγάκος( 57’ Κιούσης, 89’ Αξακαλίδης) , Παπαμιχαήλ, Κασδοβασίλης( 90’ Μαρινάκης)