Connect with us

stoplekto

ΑΕ Ζεφυρίου- Ακράτητος 0-4

Published

on

Νέα εντυπωσιακή νίκη για τον Ακράτητο που « καθάρισε » με 4-0 την ΑΕ Ζεφυρίου και συνεχίζει χωρίς την παραμικρή βαθμολογική απώλεια , ενώ μετά από 4 αγώνες διατηρούν απαραβίαστη την εστία του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής και πάλι ο Γιώργος Τσιγγόπουλος .  Εκτός από τα δυο γκολ που πέτυχε και πάλι( 56’ , και 87’ ) κέρδισε και δυο πέναλτι . Στο 3’ το εκτέλεσε ο ίδιος και απέκρουσε ο Κολιάκης  ενώ το δεύτερο το κτύπησε στο 44’ με επιτυχία ο Παρασίδης που σκόραρε επίσης στο 64’.

Καλός ο διαιτητής Δημητρόπουλος. Απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τους Σιακαβάρα 35’ (  αποβλήθηκε και ο προπονητής του Ακράτητου Γ. Μαύρος για διαμαρτυρία και Σφακιανάκη Ι ( ανέτρεψε τον Τσιγγόπουλο  στη φάση του δεύτερου πέναλτι στο 44’.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Κολιάκης ,  Καλαμιώτης, Νασάι, Πουλικίδης Σφακιανάκης Ι., Ράγκος, Γκότση , Χαϊντούτης( 71’ ΣφακιανάκηςΙΙ)  Ιωσηφίδης , Κουτσιούμπας ( 53’ Κατσαρός) , Ντίμας(62’ Θανάσης)

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ :Σαββόπουλος, Καμπέρης , Σιακαβάρας   Καράπαπας (80’ Θεοδώρου), Λαβρεντίεβ, ’ Πλαβούκος) , Λούντζης( , Καλέμι( 46’ Αγκάνοβ) , Ντάμπος , Τσιγγόπουλος , Παρασίδης.( 70’ Τόσι)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply