Connect with us

stoplekto

Αετός Κορυδαλλού: “Kαθαρίστε τη βρωμιά”

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Αετού Κορυδαλλού με αποδέκτες τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Πειραιά και αναφέρει:

Ανακοινώνουμε δημόσια επιστολή μας προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Πειραιά.

Κύριοι,

Γνωρίζεται καλά πως η ομάδα μας από την πρώτη στιγμή τάχθηκε ανοιχτά, υπέρ της προσπάθειάς σας για εξυγίανση και ανάπτυξη του ερασιτεχνικού Πειραϊκού ποδοσφαίρου. Μάλιστα στην προσπάθεια αυτή «θυσιάσαμε» ένα σημαντικό στέλεχος της διοίκησης μας τον κύριο Γιάννη Ποντίκη.

Πιστέψαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε στις προθέσεις και τις δυνατότητές σας. Θέλουμε να είμαστε συνοδοιπόροι σας.

ΟΜΩΣ:

Δεν γνωρίζουμε πόσο ακόμα θα αντέξουμε εμείς τη βρώμα και τη δυσωδία που αποπνέει ο χώρος. Δεν γνωρίζουμε πόσο ακόμα θα αντέξουν τα νεύρα μας και πόσο ακόμα θα μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια τους πρωταγωνιστές δηλαδή τους ποδοσφαιριστές μας.

Κάνουμε τεράστιο αγώνα εδώ και χρόνια για να παρουσιάσουμε μια ομάδα «πρότυπο», κατά τα λεγόμενά σας και κατά την γνώμη του συνόλου του ποδοσφαιρικού Πειραιά.

Με αυτά όμως που βιώνουμε, θα αναγκαστούμε να πάμε σπίτια μας και να καταρρεύσει κι αυτή η ομάδα όπως τόσες και τόσες άλλες.

Παίξαμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας ένα τελικό κυπέλλου και αντιμετωπιστήκαμε από την διαιτησία σαν πρόβατο επί σφαγή. Δώσαμε τόπο στην οργή γιατί είχαμε να κάνουμε με έναν διαιτητή νέο και φιλόδοξο.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο με «συνταξιούχους» σαν τους κυρίους Κωνσταντόπουλο και Φουρναράκη , οι οποίοι στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μας ήρθαν να δώσουν «παράσταση» και μάλιστα απ’ τις χειρότερες που έχουμε δει.

Ήρθαν να παίξουν με την αξιοπρέπεια παιδιών που ζουν άσχημες στιγμές με την κατάσταση που βιώνουν (βλέπε ανεργία, ανέχεια κλπ κλπ) και έρχονται να διασκεδάσουν και να εκτονωθούν κάνοντας αυτό που αγαπούν.

Ήρθαν απλώς να περάσουν δύο ώρες πιστεύοντας πως διαιτητεύουν ομάδα χωρίς στόχο πια. Τους ενημερώνουμε πως ο πρώτος στόχος της δικιάς μας ομάδας είναι η διαφύλαξη της αξιοπρέπειάς της, είναι το εύ αγωνίζεσθε και η χαρά του παιχνιδιού και μ’ αυτά δεν αφήνουμε κανέναν να παίξει.

Ή μήπως, κύριοι της ΕΠΣΠ ήρθαν για να στείλουν μηνύματα σ’ εσάς? Ρητορικό το ερώτημα.

Αν θέλετε κύριοι να συνεχίσουμε, αν θέλετε να μας έχετε δίπλα σας, καθαρίστε τη βρωμιά, καθαρίστε αυτούς που ως άλλο κατεστημένο παίζουν μικροσυμφέροντα σε βάρος ερασιτεχνών αθλητών και παραγόντων. Καθαρίστε τη γελοιότητα που παρουσιάζεται με ύφος χιλίων καρδιναλίων σε κάθε παιχνίδι και το γελοιοποιεί.

Δε μας ενοχλούν οι ήττες, μας αηδιάζουν οι γελοίες συμπεριφορές.

Βάλτε τέλος στην αηδία γιατί αλλιώς θα μπει ταφόπλακα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ. κ.κ. Κωνσταντόπουλε και Φουρναράκη αν σας έχει μείνει ίχνος φιλότιμου μην ξαναπαίξετε παιχνίδι της ομάδας μας. Κάντε μας τη χάρη και ζητήστε το εσείς.

 

Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply