Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αετός Κορυδαλλού: Έχασαν την… αξιοπρέπεια τους στο βωμό της ανόδου

Published

on

Με αφορμή τα όσα έλαβαν χωρα στο ματς με τον Άγιο Ιερόθεο, η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξέφρασε τα παράπονα της για τη φιλοξενία που έτυχε εξαπολύοντας επίθεση στην αντίπαλη ομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Εχθές η ομάδα μας έπαιξε το τελευταίο της χαρτί για την μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Γ Εθνική κατηγορία.
Στο <<φιλόξενο>> γήπεδο του Αγίου Ιεροθέου αγωνίστηκε και απόδειξε για άλλη μια αγωνιστική ότι τα budget δεν παίζουν ποδόσφαιρο, τα ονόματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο, οι ιστορίες δεν παίζουν ποδόσφαιρο…ποδόσφαιρο, όταν αυτό το επιτρέπουν οι <<συνθήκες>> και φυσικά αυτοί που τις προσδιορίζουν, παίζουν οι ομάδες…δυστυχώς οι <<συνθήκες>> δεν μας άφησαν να πάρουμε αυτό που πραγματικά μας άξιζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μέσα στις άσπρες γραμμές του γηπέδου, εκεί που ΠΡΕΠΕΙ να παίζεται το ποδόσφαιρο.
Η αξιοπρέπεια αυτής της διοίκησης και αυτής της ομάδας, που κάποιες στιγμές φέτος αμφισβητήθηκε από μικρόψυχους, ανάγκασε τον ποδοσφαιρικό κόσμο να υποκλιθεί και να της αποδώσει τα εύσημα.
Εχθές η βία έκανε την εμφάνιση της στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ιερόθεο…άνθρωποι <<άγνωστοι>> στην διοίκηση του Ιερόθεου περίμεναν τους παίκτες μας στην καταπακτή του γηπέδου για να τους τρομοκρατήσουν επειδή ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΙ μέσα στο γήπεδο να πετύχουν κάτι παραπάνω από το να ΕΚΤΕΘΟΥΝ αυτοί και το υψηλό BUDGET τους…στο βωμό της ανόδου έχασαν το σημαντικότερο…την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τους .
Ευχαριστούμε πολύ για την <<άψογη φιλοξενία>> και να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας την ανταποδώσουμε…ίσως κάποια στιγμή σε κάποιον αγωνιστικό χώρο, εάν συνεχίσετε να υπάρχετε ως ομάδα…ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ