Connect with us

4ος Όμιλος

ΑΕΕΚ-ΙΝΚΑ-Εθνικός Πειραιά 0-1

Published

on

Σπουδαίο διπλό δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα πανηγύρισε ο Εθνικός στις Μουρνιες επικρατώντας με γκολ του Βενέτη με 1-0 της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Οι ‘κυανόλευκοι’ παρότι βρήκαν απέναντι τους ένα βελτιωμένο σύνολο που έδειξε ότι ήθελε τη νίκη για να ξεφύγει από την τελευταία θέση, απέδρασαν με το διπλό από τα Χανιά σημειώνοντας την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς.

Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται στον τερματοφύλακα, Βουτσινά που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Από την άλλη, οι Χανιώτες δεν κατάφεραν να δώσουν αξία στο διπλό των Ζωνιανών παραμένοντας στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ο Βουτσινάς έδιωξε το σουτ του Βεστάκη, με τον Παυλάκη στο 19′ να πιάνει το ωραίο σουτ και τον Βλαχάκη να απομακρύνει σε κόρνερ. Στο 23′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν όμως η κεφαλιά του Παυλάκη πέρασε λίγο άουτ. Στο 24′ ο Ντα Κοστα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καρβουνιάρης είδε την κεφαλιά του να φεύγει άουτ, με τον Βενέτη στο 34 με σουτ να κάνει το 0-1 και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

 

Στο 38′ ο Ντα Κόστα εκτέλεσε το φάουλ και ο Βουτσινάς έδιωξε κόρνερ, με τον Σουμπασάκη να σουτάρει στο 41′ μέσα από την περιοχή και ο Βουτσινάς να μπλοκάρει .

Στο 59′ το ΙΝΚΑ έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Ντα Κόστα έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 63′ ο Βλαχάκης απέκρουσε την κεφαλιά του Παυλάκη. Στο 74′ ο Γκουτσίδης  σουταρε και ο Βουτσινάς έδιωξε δύσκολα ενώ στο 81′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη σταμάτησε στον Βουτσινά. Στην τελευταία φάση του αγώνα, οι αμυντικοι του Εθνικού έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Ντεντάκης (85′ Σέχου), Σουμπασάκης, Ντα Κόστα (75′ Τσίτας), Αρσενίεβιτς, Βεστάκης, Ταταράκης (59′ Γκουτσίδης)

Εθνικός (Θυμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Φύτρος (46′ Μπένας), Γερόλυμος, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος, Πίσσας, Μάναλης, Σωπασής (85′ Ντούλιας), Παυλάκης, Κομνηνός (59′ Χατζησάββας)