Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγοι Ανάργυροι-Μικρασιατικός 2-1

Published

on

Στην 4η θέση μαζί με το Ηρακλειο παρέμειναν οι Αγιοι Ανάργυροι που επικράτησαν με 2-1 του Μικρασιατικού που βρίσκεται σε δύσκολη θέση Στο 58’ ο Μαρίνου εκτέλεσε κόρνερ και ο Κρητικός με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Το 1-1 σημείωσε στο 72’ με πλασέ ο Πετρίτσης και στο 82’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Στραβοκέφαλου από τον τερματοφύλακα, Κωνσταντόπουλο. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αλημπάς και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 67’ σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, όταν ο Νταουτάι έπεσε άτσαλα πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Το ματς διακόπηκε για τρία λεπτά και ο ρέφερι Νικολάου απέβαλε τον Χιονίδη, ο οποίος είχε γίνει αλλαγή στο 62’ και ήταν στον πάγκο των γηπεδούχων. Στο 85’ τραυματίστηκε ο Κωνσταντόπουλος και επειδή δεν υπήρχε αναπληρωματικός τερματοφύλακας, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο αμυντικός, Καραντζάς.

Με λάθη η διαιτησία των Νικολάου, Τσαγκάρη και Κωσταγιάννη.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Οικονόμου, Μπαντίκος, Γουβαλάρης, Κρητικός, Ν. Γκεμίσης, Λάλα (76’ Μπεκατώρος), Αλημπάς, Χιονίδης (62’ Στραβοκέφαλος), Μαρίνου (91’ Κοσμάς), Νταουτάι (86’ Φαναράς).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Κωνσταντόπουλος (85’ Θ. Βλάχος), Μάργας, Καραντζάς, Μοροσάνου, Μπιρμπίλης, Μακρυγιάννης (57’ Θαναηλάκης), Γουσούλης (76’ λ. τ. Π. Βλάχος), Χαζίσας, Ψαραδέλης, Κολοβός, Ντάτης (62’ Πετρίτσης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply