Connect with us

4ος Όμιλος

Προβάδισμα ανόδου για Ιερόθεο!

Published

on

Σε ένα ματς για γερά νεύρα Άγιος Ιερόθεος και Αετός Κορυδαλλού αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με την ένταση και το παθος να περισσεύει. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ σε ακόμη ένα ματς απέδειξαν ότι αδικούνται από τη θέση που κατέχουν ωστόσο κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον πρώτο τους βαθμό. Από το ματς δεν έλειψε η ένσταση τόσο στην ανάπαυλα, με τους φιλοξενούμενους να καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα άτομα, ενώ ένταση σημειώθηκε και μετά το ματς με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση των ΜΑΤ προκειμένου μέλη και ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να ηρεμήσουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ήταν μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολύ καλή εικόνα έχοντας την υπεροχή. Στο 7′ ο Αετός έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν ο Καλλέργης βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Ρουμπή που έδιωξε τη μπάλα. Η Ιερόθεος απάντησε στο 33′ όμως ο Καλογεράς απέκρουσε το σουτ του Πανούση.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού στο 47′ ο Καφαλίδης κλώτσησε στη μπάλα με αποτέλεσμα να αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη. Στο 57′ ο Μούτσα σούταρε με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 70′ ο Καλογεράς έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ το σουτ του Κυριαζή. Στο 74′ ο Αετός μπορούσε να προηγηθεί όταν ο Μπαμπουλάκης εγινε κάτοχος της μπάλας και έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει κάπου και να φεύγει κορνερ. Στο 87′ όλος ο πάγκος του Αετού σηκώθηκε στο πόδι για διαμαρτυρία. Συγκεκριμένα, ο Σιδηρόπουλος με τρομερή ατομική ενέργεια τροφοδότησε το Μπαμπουλάκη που ανατράπηκε από το Ρουμπή, όμως ο β’ βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον επιθετικό των φιλοξενούμενων. Ένα λεπτά αργότερα, ο Πανούσης είδε το σουτ που επιχείρησε να φεύγει μολις άουτ, με του γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρία στις καθυστερήσεις στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι Καλογερή. Στο 90+2 ο Μπερτσιάς έχασε μεγάλη έχοντας διπλό δοκάρι με κεφαλιά με το 0-0 να μένει μέχρι τέλος.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπριμπίλι, Καλογερής, ΚΟυντου (60 Νταουται), Μπερτσιάς, Καραμέρης, Χίσο (68 Κυριάζης), Νιζάμης (56 Αλιμπάς), Πανούσης.

ΑΕΤΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακοπουλος)Καλογεράς, Σύρμας, Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Καλλέργης, Λέσι, Κρασι (31′ λ.τρ Μπαμπουλάκης), Μουτσα (84 Τουλουβασίλης), Δρυμούσης (49′ λ.τρ. Τσακιρης)