Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγιοι Ανάργυροι: Το μυαλό στο Ηράκλειο με τους Αλιμπά-Νταουτάι να είναι αμφίβολοι-Διπλή ενίσχυση

Published

on

Αύριο αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία των Αγίων Αναργύρων για το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο την Αθλητική Ένωση Ηρακλείου.

Το αποτέλεσμα στο Θρίαμβο Χαϊδαρίου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στις τάξεις της ομάδας, με τον Ισίδωρο Σταυριανό να ζητάει απ’ όλους να κοιτάξουν μπροστά.

Ο νεαρός προπονητής γνωρίζει αρκετά καλά ότι στον πρωταθλητισμό το μόνο που έχεις να κάνεις ειναι να κοιτάξεις μπροστά.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ανδρέας Νταουτάι και Γιασίν Αλιμπάς προκειμένου να προφυλαχθούν για να είναι έτοιμοι στον αγώνα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων.

Στα “κυανέρυθρα” Κολλιάκος-Κοκκαβέσης

Στο μεταγραφικό κομμάτι τώρα, στην ομάδα των δυτικών προαστίων θα αγωνίζεται ο νεαρός κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται και στα άκρα της οπισθοφυλακής, Ζαχος Κοκκαβέσης που μέχρι πρότινος άνηκε στον Οπούντιο Μαρτίνου που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης και είχε μεταγραφεί στη συνέχεια στην Πεύκη.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο 23χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός, Κυριάκος Κολλιάκος που μέχρι πρότινος άνηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη ενώ έχει περάσει ακόμη από Αγιο Ιερόθεο και Τριγλία Ραφήνας.