Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Αγιοι Ανάργυροι-ΠΑΟ Ρουφ 3-2

Published

on

Με γκολ του Βασίλη Κρητικού στο 90+4′ οι Άγιοι Ανάργυροι νίκησαν με 3-2 τον ΠΑΟ Ρουφ και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Το ματς είχε αρκετά καλό ρυθμό με τον ΠΑΟ Ρουφ να φωνάζει για τη διαιτησία εστιάζοντας σε αρκετές φάσεις τα παράπονα του.

Αρχικά, θεωρούν ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Τριανταφύλου στο 15′, ενώ φωνάζει για δεύτερη περίπτωση πέναλτι στο 60′ σε πέσιμο του Χατζή αλλά και για το γκολ των Αγιων στις καθυστερήσεις υποστηρίζοντας ότι ο σκορε βρήκε τη μπάλα με το χέρι.

Στο 13′ ο Κουτρόλης έκανε το 1-0 ,με τον Οικονόμου να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 55′ ο Τομπουλίδης μείωσε σε 2-1, με τον ίδιο παίκτη να έχει δοκαρι στο 5′. Στο 70′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τριανταφύλλου (θεωρούν αυστηρή την απόφαση στην Αουστρια), με τον Μπέρτζο να κάνει το 2-2.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Αγιοι Αναργυροι επαιξαν με τελείως διαφορετικό σχηματισμό δίνοντας χρόνο σε παίκτες που δεν ειχαν αγωνιστει καθολου.

ΑΓΙΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανος) Αγγελάκης, Κολοβός (75′ Μπεκατώρος), Κρητικός, Γουβαλάρης, Μαντίκος (55′ Στραβοκεφαλος), Σταυρόπουλος (85′ Σταυρου), Κουτρόλης, Λάλας, Ζαχαράκης, Οικονόμου, Κοσμάς (75′ Νταουτάι).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιαννης Σιλεβίστας) Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννάκος, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Καρυπίδης, Χατζής, Συρράκος (46′ Φωτόπουλος), Μπένας (46′ Κουτσουβέλης), Παππάς, Μπράτσι (46′ Σφακιανάκης).