Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αγιασμός στην Ελευθερούπολη

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας κκ Γαβριήλ ο Αγιασμός όλων των τμημάτων της Α.Ε Ελευθερούπολης στο στάδιο της Νέας Ιωνίας.
Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί όλα τα τμήματα των Ακαδημιών καθώς και η ανδρική ομάδα μαζί με τους προπονητές τους.
Παρευρέθηκαν επίσης εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Πρόεδρο, πλήθος γονέων και φιλάθλων.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας ο Δήμαρχος Ηρακλής Γκοτσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ” δημιουργία αλληλεγγύη” Παναγιώτης Μανούρης,η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ” Δύναμη προοπτικής ” Δέσποινα Θωμαϊδου και οι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνα Καλέμη, και Αγγελική Δούκα και τέλος η φίλη και αρωγός της ομάδας μας Τία Σκουρτέλη.
Παρών επίσης ήταν οι χορηγοί μας Μάκης Καρέντζος -Ζαχαροπλαστείο Καρέντζος-
ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κάβα Νέκταρ Γιώργος Τσιακαλάκης, και τέλος πρόεδροι και μέλη των ΔΣ των συστεγαζόμενων ομάδων ποδοσφαίρου και στίβου.
Μετά την εκδήλωση και αφού όλοι ευχήθηκαν για το νέο έτος να υπάρχει στην ομάδα μας υγεία και επιτυχίες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε Ελευθερούπολης, φεύγοντας γεύτηκαν γλυκά εδέσματα από τον ζαχαροπλαστείο Καρέντζος που είναι χορηγός της ομάδας μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΗ ΟΛΗ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΙΖΕΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply