Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αγγλικό σκορ στο Κολωνός-Αιγάλεω

Published

on

Το καλύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος έως τώρα πραγματοποιήθηκε στο ”Χ. Παυλίδης”, όπου Κολωνός και Αιγάλεω αναδείχτηκαν ισόπαλοι με το φανταστικό 4-4.  Το Αιγάλεω προηγήθηκε γρήγορα με 0-2, πρώτα στο 11′ με τον Τσαρκάνι και στο 12′ με τον Κοντιζά. Ο σκόρερ του 0-1, Τσαρκάνι, έβαλε ξανά τον Κολωνό στο παιχνίδι με αυτογκόλ στο 16′, έτσι το 1-2 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να ανατρέπουν την κατάσταση με τον Μηλιώνη στο 50′ και τον Χατζή στο 56′. Το ”Σίτυ” αντέδρασε με τον αρχηγό του Πάντο Τζανετάκο να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 65′ ενώ στο 74′ ο Λαμπρογεώργος έδωσε προβάδισμα εκ νέου στο Αιγάλεω με 3-4! Ο Κώστας Ζαμπέτας είδε τον Μηλιώνη στο 76′ να αποχωρεί τραυματίας αλλά δεν μπορούσε να τον αντικαταστήσει αφού είχε πραγματοποιήσει τις τρεις αλλαγές του. Όμως, ο Ζέρβας στο 78′ σημείωσε το τελικό 4-4, σφραγίζοντας το σκορ σε έναν τρελό αγώνα. Μάλιστα, ο Χατζής παραλίγο να γίνει ήρωας στο 89′ για τον Κολωνό αλλά πρώτα ο Τσαϊλάκης και στην συνέχεια το δοκάρι του στέρησαν την ευκαιρία.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Κουτσόγιαννος, Γεωργής.

Κολωνός (Κώστας Ζαμπέτας): Ροκανάς, Πράσα, Βογιατζής, Μηλιώνης, Μπιρμπίλης (46′ Δημόπουλος), Παυλίδης (59′ Ζέρβας), Νυκταράκης, Μήτρος (63′ Καλλίλας), Μαντούκας, Σκοσολέτης, Χατζής.

Αιγάλεω (Χρήστος Τάσσης): Τσαϊλάκης, Ναυπλιώτης, Ταμπάκης, Κωνσταντόπουλος Κ. (57′ Χιώτογλου), Νγκουνού, Κωνσταντόπουλος Π., Κώτσι (52′ Λαμπρογεώργος), Τσαρκάνι (76′ Τζαφεράκος), Κοντιζάς, Τζανετάκος, Σταύρου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply