Connect with us

6ος Όμιλος

Αγγελάκης: Πρωταθλητισμό για να… σωθεις!

Published

on

Ο Τάκης Αγγελάκης είναι γνωστός στο φάσμα του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, με τον έμπειρο κόουτς να οδηγεί πέρυσι τον Αμπελακιακό στην κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του, φτάνοντας με τους Σαλαμίνιους μέχρι και τα ημιτελικά της ΕΠΣ Πειραιά.

Πλέον, οι ”κόκκινοι” οφείλουν να προσαρμοστούν στις συνθήκες της κατηγορίας που θα αγωνιστούν προκειμένου να πετύχουν το στόχο της παραμονής.

Αυτό αποτυπώνεται από το σχόλιο που παρέθεσε μετά τον καταρτισμο των ομίλων λέγοντας:

”Σίγουρα για εμάς είναι δύσκολο γιατί θα πάμε επτά φορές στην Κρήτη. Είναι δύσκολος ο Όμιλος αφού οι Πειραϊκές ομάδες είναι ιστορικές και παραδοσιακές δυνάμεις για την κατηγορία αυτή. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πετύχουμε το στόχο μας”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στόχο που έχει θέσει η ομάδα του λέγοντας:

”Εμείς σαν νεοφώτιστοι ο πρώτος στόχος είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Πρέπει να βρούμε γρήγορα τα βήματα μας και να ανταποκριθούμε στις συνθήκες της κατηγορίας. Από εκεί και πέρα, ότι καλύτερο έρθει είναι καλοδεχούμενο”.

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του για να παραμείνει στην κατηγορία, ο Τάκης Αγγελάκης είπε:

”Βασικά σε αυτό τον όμιλο, πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμός για να σωθείς. Πρέπει να είμαστε γυμνασμένοι, πειθαρχημένοι να έχουμε καλά αποδυτήρια και να δίνουμε το μάξιμουμ σε κάθε ματς”. 

Στον επίλογο του έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγονας

”Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θα κάνουμε ό,τι περνάει τουλάχιστον από τα πόδια μας για να πετύχουμε το στόχο μας”.

Για την Κυριακή στις 17.30 έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Καλλιθέα.