Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Αγία Ελεούσα-Πετράλωνα 2-2 (4-2 στην παράταση)

Published

on

Εν τέλει κατάφερε στην παράταση η Αγ Ελεούσα να κάμψει την αντίσταση των Πετραλώνων και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Με καλύτερο το πρώτο μέρος και την παράταση, οι τυπικά γηπεδούχοι σημείωσαν συνολικά τέσσερα τέρματα και πήραν τη νίκη με σκορ 4-2. Το σκορ άνοιξε στο 27’΄με εύστοχο πέναλτι ο Παναγιωτάκης κάνοντας το 1-0, για να διπλασιάσει τα τέρματα στο 38’ σε 0-2 με αυτογκολ ο Μουσάϊ στην προσπάθειά του να αποκρούσει. Στην επανάληψη τα Πετράλωνα μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Ρόκο στο 50’ μείωσε σε 1-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 62΄ο Μουσάϊ με πλασέ έκανε το 2-2, με το οποίο σκορ οι δυο μονομάχοι πήγαν στην παράταση να λύσουν τη διαφορά τους, Κι εκεί οι φιλοξενούμενοι έδειξαν για ποιο λόγο βρίσκονται μια κατηγορία μεγαλύτερη. Με τον Διονυσόπουλο στο 102 έγινε στο 3-2 και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Καρατζάς διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Διαιτητές ήταν οι Φίτσας, Κοσκινάς, Βασιλειάδης.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Πάρης Βάλβης): Σταυριανουδάκης, Ζαχαριουδάκης, Παπαδόπουλος, Μουστάκης, Κύβελος (75’ Γιολδάσης), Κοντοπύργιας (62’ Διονυσόπουλος), Καργιώτης, Κλωνάρης, Καρατζάς, Παναγιωτάκης, Ηλιόπουλος (85’ Αβίντογλου).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Χρήστος Κιούρκος): Λογοθέτης, Καλλιώρας (89’ Καρούμπαλης), Βελλής, Ρούσα (46’ Χελιώτης), Χατζημιχάλης, Λάππας, Τσακαλη (46’ Σταύρου), Μουσάϊ, Ρόκο, Λεβέντης, Νικούλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply